Onze passie is Pilates...

.. en dat brengen we graag aan je over! Met ons leuke team Pilatestrainsters bieden we voor ieder wat wils. Of je nu al fit bent, net begint met sporten, zwanger bent, rugklachten hebt of graag wilt leren lesgeven; wij helpen je graag!

Terug naar 2010. Na ruim 10 jaar in sportscholen les te hebben gegeven begon Evelien aan een nieuw avontuur; haar eigen onderneming met als doel Pilates aan iedereen in Alphen aan den Rijn en omgeving over te brengen. Met kleine groepen groeide de Club al gauw uit naar tientallen groepslessen per week. Begonnen in Wijkcentrum De Oude Wereld, het verder doorgroeien op de Rijnhavenkade en het kunnen neerzetten van een solide Club op de Dillenburg. In 2013 zijn we op veler verzoek begonnen met het aanbieden van (inmiddels gerenommeerde) opleidingen en sinds 2015 organiseren we ieder jaar het welbekende Pilatesweekend. Dit alles met als doel heel Nederland te laten kennismaken met onze passie: Pilates’ Contrology.

In 2020 was het tijd om voor groter te gaan; samen met onze webshops is de Club inmiddels gevestigd op de Energieweg 2C. Een prachtige leszaal op de eerste verdieping van het gebouw geeft de Club de ‘ body’ die het verdient, met behoud van kleine groepen en persoonlijke begeleiding in lessen en opleidingen. Zo kunnen wij onze passie met jou delen!

Testimonials

Pilates trainers

Bij Pilates Club Alphen aan den Rijn werken Pilates trainers en mastertrainers die gespecialiseerd zijn in Pilates’ Contrology, de meest pure vorm van Pilates.

Patience & Persistance

De basis van Pilates.

Impressie van de Club

Gelegen op de 1e verdieping aan de Energieweg 2C geven wij onze passie voor Pilates door. Bekijk de Club van binnen met deze 360 graden tour!

Bekijk onze foto’s welke een impressie geven van onze lessen. De workshops Pilates aan het meer en SUP & Pilates leveren natuurlijk ook prachtige plaatjes op, welke we je niet willen onthouden 🙂

Onze partners