Pilates Club Alphen aan den RijnVia deze pagina kan je je inschrijven bij de Pilates Club in Alphen aan den Rijn. Vul hieronder het formulier in waarmee je je eigen account aanmaakt.

Via je eigen account kan je online je eerste gratis groepsles reserveren. Na het aanmaken van een account kan je ook privé- en duetsessies aanschaffen.

n.b.: Als je een blessure hebt, een (andere) gezondheidskwestie hebt of zwanger bent, consulteer dan eerst je (huis)arts. Bij een positief advies van de arts ben je van harte welkom. Geef dit vóór de les door aan de trainer, zodat er rekening met je kan worden gehouden.

*TIP* Draag tijdens de eerste les makkelijk zittende sportkleding dat goed sluit om je lichaam, zodat wij goede begeleiding kunnen geven. Ook is het handig om een flesje water mee te nemen. Sportschoenen en een matje zijn niet nodig, schone sokken en een handdoek zijn gewenst.

Bij het aanmaken van een account ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze daarom eerst door via deze link.

[register voorwaarden=’

]

Voor een afspraak voor privé- of duetsessies kun je Evelien bellen via 0172-577138. Ook kun je haar een what’s-app sturen via 06-41985653.

Wil je ook thuis trainen? Ga naar www.pilateswinkel.nl voor al je benodigdheden!
INLOGGEN

Heb je al een account? Log dan hieronder in.

[login]