workshop heb jij een goede houdingPilates Club heeft als doel zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de positieve effecten van Pilates. In de workshop ‘ Heb jij een goede houding” leggen we alles uit over een goede houding en nemen we een aantal houdingsoefeningen uit de Pilates-methode door die de houdingen positief beïnvloeden. Tijdens de workshop wordt tevens uitgelegd hoe men lichamelijke klachten kan voorkomen of verhelpen door een juiste houding.

De workshop start om 11:30 met het thema ’Een goede houding’. Hierbij laat houdingsdeskundige- en Pilates trainster Evelien Houweling- Castelein jou ervaren hoe je een goede houding aan kan nemen in je dagelijks leven. Vervolgens gaan we met elkaar aan de slag onder het thema ‘Houding en Pilates’ en ervaar je hoe je een goede houding kunt trainen en onderhouden. Deze workshop bestaat uit een theorie- en praktijk gedeelte waarin ook de achterliggende redenen worden uitgelegd.

Deze workshop is gratis en vrijblijvend te volgen. Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan direct in door onderstaand formulier in te vullen zodat we ook de catering goed kunnen verzorgen. Bellen kan ook, Evelien is te bereiken via 0172-577138.

 

inschrijving workshop "Heb jij een goede houding?"