workshop heb jij een goede houdingCesartherapie Kapel en Pilates Club bundelen op zaterdag 3 februari 2018 hun krachten om mensen te informeren over een juiste houding. Tijdens de workshop wordt uitgelegd hoe men lichamelijke klachten kan voorkomen of verhelpendoor een juiste houding.

De workshop start om 11:30 met het thema ’Een goede houding’. Hierbij laat houdingsdeskundige Fien de Kok jou ervaren hoe je een goede houding aan kan nemen in je dagelijks leven. Klassiek Pilates trainer Evelien Houweling van de Pilates Club legt daarna onder het thema ‘Houding en Pilates’ uit hoe je een goede houding kunt trainen en onderhouden. Deze workshop bestaat uit een theorie- en praktijk gedeelte waarin ook de achterliggende redenen worden uitgelegd.

Aan het eind van de workshop kan een afspraak gemaakt worden voor een gratis houdingscheck bij Cesartherapie Kapel en voor een lessenbundel Pilates bij de Pilates Club.

Deze workshop is gratis en vrijblijvend te volgen. Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan direct in door onderstaand formulier in te vullen zodat we ook de catering goed kunnen verzorgen. Bellen kan ook, Evelien is te bereiken via 0172-577138 en Fien via  06-38223286.

 

inschrijving workshop "Heb jij een goede houding?"