pilates privesessies

Pilates anatomie & fysiologie opleiding

Klassiek Pilates, volgens de principes van Joseph H. Pilates

De Pilates anatomie en fysiologie opleiding helpt je bij het begrijpen van de anatomische en fysiologische basis, gerelateerd aan de Pilates-oefeningen. Anatomie is de wetenschap van de bouw van het menselijk lichaam, fysiologie is de leer van de normale werking en eigenschappen van het lichaam. Deze opleiding geeft je dus een inleiding in het menselijk lichaam en de normale werking daarvan. Je leert termen als flexie, extensie, neutraal belasten, eindstanden, mobilisatie, stabilisatie, provocatie, compressiebelasting, animale functies en vegetatieve functies kennen en toe te passen. Tijdens de opleiding behandelen we een stuk theorie en brengen we de theorie in de praktijk door het te relateren aan Pilates-oefeningen.

Deze opleiding helpt je ook bij het beter begrijpen van de anatomie die we behandelen in de basis mat Pilates opleiding. Deze opleiding kan overigens ook los van de opleiding Pilates basis mat gevolgd worden.

Wij geloven dat we de gewenste resultaten alleen kunnen behalen door jou goede begeleiding en voortdurende ondersteuning te geven op jouw leerpad. Daarom is er bij onze opleidingen een minimum van 5 en een maximum van 8 deelnemers gesteld per groep.

Wil je jouw kennis over Pilates uitbreiden? Wil je bij ons jouw branche-erkende certificaat voor Pilates anatomie en fysiologie behalen? Welkom!

LesgeldPilates anatomie & fysiologie opleiding

2 lesdagen: €190,- excl. BTW (€229,90 incl. 21 % BTW).

Ontvang een deel van je lesgeld terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Voor de basis mat Pilates opleiding kun je voor het fiscale jaar 2019 het volledige lesgeld -€250,- aftrekken van de belasting. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Data basis mat Pilates opleiding voorjaar 2019

Lesdagen

 

mei – juni 2019
Lesdag 1 vrijdag 31 mei 2019, 12:00 – 17:00
Lesdag 2 zaterdag 1 juni 2019, 12:00 – 16:00

n.b.:  de definitieve eindtijd van de lesdagen is afhankelijk van het aantal deelnemers aan de opleiding.

Komen bepaalde data of de dagen je niet goed uit? Neem gerust contact met ons op om je voorkeur te delen zodat we daar in de planning rekening mee kunnen houden.

Heb je een blessure of ben je zwanger? Neem dan even contact op zodat wij jou een persoonlijk advies kunnen geven!

Locatie

Pilates Club
Ingang DOS Sporthome
Dillenburg 4
2404 VP Alphen aan den Rijn

Kaart weergeven

Praktische informatie

Op de locatie is thee en water beschikbaar. Vlakbij ligt winkelcentrum de Baronie waar je broodjes, salades en vers fruit kunt halen.

Interesse?

Schrijf je direct in via onderstaand formulier! Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Evelien via deze link. Zij is je vaste aanspreekpunt voor alle opleidingen. Tip: kom ook even kennis maken met Pilates Club, voel je vrij om een gratis proefles te boeken!

Graag tot Pilates!

Inschrijving opleiding Pilates anatomie & fysiologie

    n.b.: Je ontvangt altijd een factuur.
    Bij het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze daarom eerst door via deze link.