Pilates tijdens en na de zwangerschap opleiding

Klassiek Pilates, volgens de principes van Joseph H. Pilates

Pilates tijdens en na de zwangerschap biedt vele voordelen voor het lichaam. Het zorgt voor sterke spieren, een betere houding, souplesse en balans. Daarbij worden overbelaste spieren ontlast en verwaarloosde spieren weer geactiveerd en versterkt. Met het beoefenen van Pilates kan je bekkeninstabiliteit, incontinentie en rugklachten voorkomen, verminderen of zelfs laten verdwijnen. Maar er zijn hierbij ook veel aandachtspunten voor jou als Pilates docent!

Tijdens deze opleiding leer je alles over de aandachtspunten bij het beoefenen van Pilates tijdens en na de zwangerschap. Je leert de 18 mat oefeningen uit de Basis mat Pilates opleiding op een veilige manier op te bouwen en aan te passen voor zwangeren en vrouwen die onlangs bevallen zijn. De opleiding bestaat uit 2 dagen.  Tijdens de opleidingsdagen behandelen we een stuk theorie, heb je gelegenheid om vragen te stellen en kan je met elkaar het geleerde in de praktijk oefenen.

Pilates Club baseert zich volledig op de klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates deze bedoeld heeft. Omdat andere opleidingen gebaseerd zijn op de later ontwikkelde authentieke Pilates kunnen wij jou met ons aanbod een unieke en branche-erkende opleiding bieden. Bovendien geloven wij dat we de gewenste resultaten alleen kunnen behalen door jou goede begeleiding en voortdurende ondersteuning te geven op jouw leerpad. Daarom is er bij onze opleidingen een minimum van 5 en een maximum van 8 deelnemers gesteld per groep en heb je de mogelijkheid om bij de Pilates Club stage te komen volgen.

Wil je jouw kennis over Pilates uitbreiden? Wil je bij ons jouw branche-erkende diploma tot ZwangerschapsPilates docent behalen? Welkom!

Lesgeld opleiding Pilates tijdens de na de zwangerschap

2 lesdagen: €190,- excl. BTW (€229,90 incl. 21% BTW)

Ontvang een deel van je lesgeld terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Voor onze Pilates opleidingen kun je voor het fiscale jaar 2019 het volledige lesgeld (van alle opleidingen bij elkaar opgeteld) -€250,- aftrekken van de belasting. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Data opleiding Pilates tijdens en na de zwangerschap

Lesdagen 2020
Lesdag 1 zaterdag 14 maart 2020, 12:00 – 17:00
Lesdag 2 zaterdag 18 april 2020, 12:00 – 16:00

Komen bepaalde data of de dagen je niet goed uit? Neem gerust contact met ons op om je voorkeur te delen zodat we daar in de planning rekening mee kunnen houden.

Voorwaarden

Voorafgaand aan de opleiding dien je:

n.b.: mocht je een andere basis mat Pilates opleiding gevolgd hebben en toch aan deze opleiding tot Zwangerschapspilates-docent wilt deelnemen, dan ben je verplicht om minimaal 2 privé-sessies of 5 groepslessen bij ons te komen volgen. Dan heb je meer profijt van deze opleiding. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Heb je een blessure of ben je zelf zwanger? Neem ook dan even contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Praktische informatie

Op de locatie is thee en water beschikbaar. Vlakbij ligt winkelcentrum de Baronie waar je broodjes, salades en vers fruit kunt halen.

Interesse?

Schrijf je direct in via onderstaand formulier! Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Evelien via deze link. Zij is je vaste aanspreekpunt voor alle opleidingen.

Graag tot Pilates!

Inschrijving opleiding Pilates tijdens en na de zwangerschap

    n.b.: Je ontvangt altijd een factuur.
    Bij het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze daarom eerst door via deze link.