Touches en correcties workshop

Klassiek Pilates, volgens de principes van Joseph H. Pilates

De touches & correcties workshop is een echte hands-on workshop. We nemen de oefeningen uit de basis mat opleiding door en je leert nog betere correcties te geven dan je nu al doet! Tijdens de workshop integreren we ook de social distancing i.v.m. COVID-19 en geven we je tips & tricks hoe je dat op een verantwoorde manier kunt aanpakken. De workshop helpt je ook bij het beter begrijpen van de anatomie die we behandelen in de basis mat Pilates opleiding.

pilates privesessiesWij geloven dat we de gewenste resultaten alleen kunnen behalen door jou goede begeleiding en voortdurende ondersteuning te geven op jouw leerpad. Daarom is er bij onze opleidingen een minimum van 4 en een maximum van 8 deelnemers gesteld per groep.

Wil je jouw kennis over Pilates uitbreiden? Wil je bij ons ervaring opdoen in touches & correcties? Welkom!

Lesgeld Touches & correcties workshop

1 lesdag: €114,95 incl. BTW

Ontvang een deel van je lesgeld terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Voor deze workshop kun je voor het fiscale jaar 2021 het volledige lesgeld van alle opleidingen bij elkaar opgeteld -€250,- aftrekken van de belasting. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Data Touches & correcties workshop

COVID-19 maatregelen: Onze opleidingen vinden plaats in onze ruime, goed geventileerde Club.  We houden daarbij zoveel mogelijk afstand van elkaar. Kan een lesdag niet doorgaan vanwege nieuwe maatregelen vanuit de regering? Dan houden we een deel van de lesdag (de theorie) online. In overleg met de groep kan een deel van de praktijk ook online gegeven worden. Het grootste deel van de praktijklessen zal echter altijd plaatsvinden in de Club, omdat wij geloven in persoonlijke begeleiding en jou goed op weg willen helpen in je eigen vaardigheden. Indien daardoor (een deel van) een lesdag niet door kan gaan dan wordt in overleg met de deelnemers een nieuwe lesdag gepland. 

De eerstvolgende datum voor de Pilates touches en correctie workshop is:

Lesdag

 

2021
12 maart, 11:30 – 16:30

Komt de datum je niet goed uit? Neem gerust contact met ons op om je voorkeur te delen zodat we daar in de volgende planning rekening mee kunnen houden.

Heb je een blessure of ben je zwanger? Neem dan even contact op zodat wij jou een persoonlijk advies kunnen geven!

Praktische informatie

Op de locatie is koffie, thee en water beschikbaar. Vlakbij ligt winkelcentrum de Baronie waar je broodjes, salades en vers fruit kunt halen.

Interesse?

Schrijf je direct in via deze link! Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Evelien via deze link. Zij is je vaste aanspreekpunt voor alle opleidingen. Tip: kom ook even kennis maken met Pilates Club, voel je vrij om een gratis proefles te boeken!

Graag tot Pilates!