Moet ik iets downloaden op mijn computer om de les te kunnen volgen?
De lessen worden aangeboden via een besloten link in YouTube, je hebt dus geen programma nodig om de lessen te kunnen volgen. Na inschrijving op de les ontvang je binnen enkele uren van mij een linkje waarmee je de les kunt volgen. Je hebt hiervoor alleen een computer met internetverbinding nodig.

Is mijn privacy gewaarborgd?
Ja. Tijdens de lessen zullen we jou niet filmen. We hebben hiervoor bewust gekozen. Enerzijds om de privacy van jou te waarborgen, anderzijds om te voorkomen dat je alleen maar bezig bent met het instellen van je eigen camera. Zonder camera behoud je de rust en de focus, waardoor je je kan concentreren op je eigen lijf. Tijdens de lessen geef ik je wel tips hoe je jezelf kunt corrigeren. Het is natuurlijk ook heel handig om een spiegel naast je neer te zetten om jezelf daarin te kunnen zien. Let er dan wel op dat je deze niet om kunt stoten :-).

Hoe kan ik mezelf inschrijven voor een online les?
Via deze link kan je jezelf inschrijven op een les naar keuze. Je ontvangt dan een link naar een filmpje waarmee je de les kunt volgen. Je betaald hiervoor de reguliere kosten van een les (dus 1 strip van je account per les) of 1 strip van de online lessen strippenkaart.

Kan ik de video later terugkijken? Of kan ik later instromen?
Ja, dat kan allemaal. De video blijft tot het einde van de maand beschikbaar.

Is iedere les uniek?
Ja, iedere les wordt apart opgenomen via een livestream.

De ondergrond bij mij thuis is toch een beetje te hard. Kan ik een matje lenen?
Wil je graag een soortgelijke mat als in de Club? Wij hebben nog 3 originele, dikke matten beschikbaar met een strap aan de voorzijde. Dit zijn matten die gebruikt zijn en in de administratie bijna afgeschreven, daarom hebben wij ze vervangen afgelopen jaar. Wil je zo’n mat graag gebruiken dan kan je er 1 aanschaffen tegen de gereduceerde prijs van 75 euro. Ik kom de mat dan ook bij jou thuis brengen. Goede deal, toch? Als je dat wilt, stuur mij dan even een antwoord op deze mail of bel/app!

Stay safe & healthy.. tot snel in de Club!