Bij ons kan je groepslessen, privésessies en opleidingen Klassiek Pilates volgen. Wij bieden dit zowel in de Club als buiten en online aan.

“Klassiek Pilates, volgens de principes van Joseph Hubertus Pilates’ Contrology.”

Voor Klassiek Pilates ben je bij de Pilates Club aan het juiste adres! Maak kennis met ons: volg een gratis proefles. Enthousiast geworden? Volg daarna een week lang onbeperkt lessen met een proefweek voor €14,95. De proefles- en week zijn geheel vrijblijvend. Hierna bepaal je zelf of je door wilt gaan met Pilates bij de Club. Sluit je binnen een maand na je proefweek een abonnement af? Dan betaal je geen inschrijfkosten!

Wat is Pilates? De Pilates-methode is een uniek systeem van oefeningen gericht op controle en is meer dan 80 jaar geleden door Joseph H. Pilates ontwikkeld. Van het beoefenen van Pilates krijg je sterke spieren, een betere houding, meer souplesse en een betere balans.

Waarom Pilates bij de Pilates Club? Bij Pilates Club Alphen aan den Rijn werken Pilates trainers en mastertrainers die gespecialiseerd zijn in Pilates’ Contrology, de meest pure vorm van Pilates. Wij werken met kleine groepen en geven privé- en duetsessies om optimale resultaten te garanderen. Ook bieden wij online lessen aan.

Wat is jullie rooster? Wij zijn 6 dagen per week open en er zijn lessen op verschillende tijden van de dag. Groepslessen bij de Pilates Club worden gegeven in 3 niveaus: Pilates, 30 minuten Pilates en Power Pilates. De lessen bieden we zowel in de Club aan als online. Ook geven wij Tower Pilates waarbij we gebruik maken van veren en elastieken voor extra weerstand. Naast de groepslessen worden ook regelmatig workshops georganiseerd om je kennis te laten maken met Pilates bij de Club, voor zowel beginners als gevorderde Pilates-liefhebbers. In het zomerseizoen organiseren we voor alle liefhebbers van buitensporten de workshops SUP & Pilates en Pilates aan het Meer.

Kom langs voor een proefles en ontdek zelf alle voordelen van Pilates bij de Pilates Club! Reserveer via deze link je proefles(sen).

Ben je Pilatestrainer in spé en wil je alle ins en outs weten van Klassiek Pilates? Bekijk dan ons interne opleidingsaanbod.

Pilates materiaal voor thuis bestel je gemakkelijk via Pilateswinkel.nl, gratis ophalen in de Club voor alle bestellingen (groot of klein!).

Graag tot Pilates!

Hartelijke groet, Evelien & trainers

Pilates Alphen bij pilates alphen en pilates alphen aan den rijn