Datum: vrijdag 23 t/m zondag 25 maart 2018

Kosten: €295,- per persoon.

Inbegrepen:

– 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer* met regendouche;
– onbeperkt gebruik van de wellness: sauna, stoombad, jacuzzi en zwembad;
– gebruik bedlinnen, handdoeken en badjas;
– 4 x een uur Pilates;
– 2x een healthy ontbijt;
– 1x een heerlijk 3-gangen diner bij restaurant Gusta (in het hotel);
– een tegoed van €25,- te besteden aan drankjes in het hotel;
– …en natuurlijk relaxtijd voor jezelf!

* je kunt kiezen uit een Comfort of Deluxe (+€30) kamer. Ook kan je ervoor kiezen om alleen op een kamer te slapen (+ €50 per nacht).

De sfeervolle maar eenvoudig ingerichte Comfort kamers, bevinden zich in het hart van het hotel. Dit kamertype beschikt over twee 1-persoonsbedden met een luxe Texeler dekbed, eigen douche en toilet en heeft een oppervlakte van 15m².

De nieuw gebouwde stijlvolle Deluxe kamers beschikken allen over een comfortabel tweepersoons boxspring-bed met luxe topping & Texeler dekbed. Dit kamertype beschikt over een luxe badkamer met regendouche of bad, een eigen terrasje of balkon en heeft een oppervlakte van 24m².

 

Ja, ik wil dit heerlijke Wellness en Pilates weekend boeken!

Reservering Wellness en Pilates weekend

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Voer hier het telefoonnummer in waarop je ook bereikbaar bent tijdens je reis naar het hotel.
    De Algemene Voorwaarden zijn via deze link te bekijken. In deze voorwaarden staat onder andere dat de reservering van dit weekend na betaling definitief is en je deze daarna niet meer kunt annuleren. Deelname is op eigen risico. Heb je blessures of andere bijzonderheden? Geef dit dan voorafgaand aan de lessen of behandeling(en) door.
    n.b.: je ontvangt altijd een factuur van ons voor je administratie. De link naar de iDEAL betaling ontvang je samen met de factuur apart in je mail.