Geplaatst op

Win een privésessie!

In 2016 verloten wij iedere maand een privésessie onder de leden. Want een goede inzet en veel enthousiasme belonen wij graag!

De winnaars van de afgelopen maanden zijn…..

Januari: Marianne Suidgeest. Omdat wij jouw inzet, enthousiasme en vrolijkheid binnen de Club waarderen!
Februari: Ineke van Elk. Omdat wij jouw openhartigheid en haar inzet enorm op prijs stellen!
Maart: Jo Schriek. Omdat wij ontzettend trots zijn op wat jij in een relatief korte tijd hebt bereikt!
April: Machteld Struyve. Omdat wij jouw inzet en enthousiasme enorm waarderen!
Mei: Janet Visser. Omdat je een leuke recensie hebt geschreven na jouw 30 day challenge. Graag helpen we je nóg een stapje verder Janet!
Juni: Marco Loogman. Omdat jij de eerste man was in de de Club, inmiddels heel wat blessures hebt verholpen en wij er heel trots op zijn dat jij bij ons sport!
Juli: Ly Bohlander. Omdat jij enorm enthousiast bent over de Club en de lessen. We ontvangen zelfs de Pilates Style tijdschrijften van jou uit Amerika. Dit is wel het minste wat we kunnen doen om haar te bedanken!
Augustus: Annette Rabbelier. Omdat je ondanks jouw blessures toch een weg hebt gevonden in Pilates. Graag helpen bij jou ook nóg een stapje verder!
September: Gera Klasse- Barneveld. Omdat je bij de allereerste les van de Club al aanwezig was en nu, na 6 jaar, nog steeds met veel enthousiasme meedoet aan de lessen!
Oktober: Amanda Heuving. Omdat we het leuk vinden dat je nu aangesloten bent bij de wat gevorderde groepen en we jouw goede inzet graag belonen!
November: Iris van Leeuwen. Omdat we jouw doorzettingsvermogen en enthousiasme enorm waarderen!
December: Helene van Dijk. Omdat we er trots op zijn dat je nu pijnvrij bent en we je graag kennis laten maken met de apparatus!

Heb je een sessie gewonnen? Maak dan uiterlijk in januari een afspraak zodat we er zeker van zijn dat je je beloning ontvangt!