Cesartherapie Kapel en Pilates Club bundelen op 10 september 2016 hun krachten om mensen te informeren over een juiste houding. Tijdens de workshop wordt uitgelegd hoe men lichamelijke klachten kan voorkomen of verhelpen door een juiste houding.

De workshop start om 11:30 met het thema ’Een goede houding’. Hierbij laat houdingsdeskundige Fien de Kok jou ervaren hoe je een goede houding aan kan nemen in je dagelijks leven. Deze workshop bestaat uit een theorie- en praktijk gedeelte waarin ook de achterliggende reden wordt uitgelegd.  Klassiek Pilates trainer Evelien Houweling van de Pilates Club legt daarna onder het thema ‘Houding en Pilates’ uit wat er gedaan kan worden om het lichaam hier voor te trainen.

Aan het eind van de workshop kan een afspraak gemaakt worden voor een gratis houdingscheck bij Cesartherapie Kapel en voor een gratis proefles Pilates bij de Pilates Club.

Wil je er graag bij zijn? Schrijf je dan direct in door onderstaand formulier in te vullen. Bellen kan ook, Evelien is te bereiken via 0172-577138 en Fien via 06 – 38223286.

inschrijving workshop "Heb jij een goede houding?"