Gezond bewegen in de buitenlucht! Tijdens deze workshop wordt een Pilatesles gegeven, afgestemd op de aanwezige deelnemers. Op deze manier is én blijft het voor iedereen een uitdaging.

Pilates aan het meerKom je naar Pilates in het Park? Neem een grote handdoek en een eigen matje mee mee. Wij hebben een aantal matjes beschikbaar voor diegenen die geen eigen mat hebben. Pilates in het Park wordt gegeven in het Bospark, op het grasveld of de trap tegenover de kinderboerderij. De exacte locatie kan je op dat moment herkennen aan de vlag van Pilates Club. Klik hier voor een routebeschrijving. Inschrijven kan via je eigen account op de website.

n.b.: Bij slecht weer wordt de workshop binnen gegeven bij de Pilates Club aan de Dillenburg 4. De ingeschreven deelnemers ontvangen in dit geval uiterlijk 1 uur voorafgaand telefonisch bericht. Zorg er dus voor dat je je gegevens in je account actueel houd!

De kosten van deze workshop: een gratis proefles of 1 strip van je account per keer.

Agenda:

Datum Tijd Trainer
zaterdag 3 juni 10:15 – 11:15 Evelien
zaterdag 24 juni 10:15 – 11:15 Evelien
zaterdag 15 juli 10:15 – 11:15 Evelien
zaterdag 5 augustus 10:15 – 11:15 Evelien
zaterdag 26 augustus 10:15 – 11:15 Evelien

Ben je nog geen lid? Klik hier om je in te schrijven voor een gratis proefles.
Ben je al lid? Klik hier om je in te schrijven voor deze workshop.

Ook organiseren wij regelmatig de workshop Pilates op het meer (SUP & Pilates) en Pilates aan het meer. Lees meer over deze workshops via deze link.