SUP & Pilates

Tijdens de zomermaanden zal de workshop SUP & Pilates worden gegeven. Tijdens deze workshop wordt gebruik gemaakt van grote planken die drijven op het water. Het is een combinatie van SUP (Stand Up Paddling) en Pilates. Na een korte SUP-instructie waarbij we je de ins en outs vertellen van SUP’pen, stappen we op de SUP-plank. Vervolgens SUP’pen we een stuk de haven uit. Daar maken we de planken en paddles aan elkaar vast en starten we de Pilatesles. Na een heerlijke ontspanning, dobberend op het water, peddelen we weer terug naar de haven.

SUP en Pilates in Alphen aan den RijnKom je naar SUP & Pilates? Zorg er dan voor dat je 10 minuten van tevoren aanwezig bent en nauw sluitende kleding aan hebt, het liefst van nylon o.i.d.. Mocht je per ongeluk in het water vallen, dan is het met deze kleding aan niet zo zwaar om weer op de plank te klimmen. De opstapplaats van de workshop is bij Haven aan den Rijn, de haven achter de Baronie.  Droge kleding kan je gewoon meenemen en tijdens de workshop kwijt in onze caddy. Neem het liefst geen waardevolle spullen mee. Klik hier voor een routebeschrijving.

Doe je ook mee? 🙂

Agenda:

Datum Tijd
maandag 25 juni
woensdag 4 juli
maandag 9 juli
woensdag 18 juli
maandag 23 juli
maandag 6 augustus
woensdag 15 augustus
woensdag 29 augustus

19:30 tot uiterlijk 21:00

Let op! Verzameltijd (omgekleed en wel) om 19:30 i.v.m. de SUP basis instructie, kleedkamers zijn NIET aanwezig! Inschrijven kan tot 1 uur van tevoren, uitschrijven tot 24 uur van tevoren i.v.m. reserveren van SUP boards. Schrijf je je toch binnen 24 uur nog uit, dan zullen de strippen achteraf worden afgeschreven.
SUP Pilates
De kosten van deze workshop + huur van het SUP-board: 3 strippen van je account. Ben je nog geen lid van de Pilates Club? Schrijf je dan in via deze link. De eerste strip is gratis, de 2 strippen die je aan moet schaffen om deel te kunnen nemen kosten 7,50 per strip (starterstegoed, eenmalig). Daarna kan je losse strippenkaarten kopen en inzetten voor de SUP & Pilates lessen of andere lessen naar keuze.

sup in Alphen aan den Rijn