Aanbod

Privé- en duetsessies

Tijdens deze sessies word je 1-op-1 (privé) of 1-op-2 (duet) begeleid in onze Pilates studio in Alphen aan den Rijn. De oefeningen worden aangepast aan jouw behoeftes, niveau, lichaamstype en tijdschema om optimale resultaten te verkrijgen.

Groepslessen

Groepslessen worden afgestemd op de aanwezige deelnemers zodat het voor iedereen een uitdaging is. Omdat wij persoonlijke begeleiding garanderen hanteren wij een maximum van 10 deelnemers per les.

Workshops

Wij geven regelmatig workshops om je kennis te laten maken met Pilates. Ook organiseren wij workshops omtrent een goede houding, rugklachten en Pilates aan het meer, in de polder, Stand-Up-Paddling.

Bedrijfsfitness

Pilates Club is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Pilates Club heeft ook de mogelijkheid om bedrijfsfitness op maat aan te bieden. Bedrijfsfitness op maat geeft werknemers en werkgevers de mogelijkheid gezond te bewegen en rug-en nekklachten te voorkomen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wellness en Pilates-weekend

Even lekker bijkomen met wat tijd voor jezelf, gezonde beweging en verse maaltijden? Kom dan naar het Pilates-weekend boordevol Pilates, ontspanning en lekker gezond eten!

Opleidingen

Onze interne opleidingen baseren zich op de klassieke Pilatesmethode, zoals Joseph H. Pilates deze bedoeld heeft. Om persoonlijke begeleiding te garanderen hanteren wij een maximum van 8 deelnemers per opleiding.

Materiaal

Via onze webshop Pilateswinkel.nl bieden wij Pilates- en Piloxing materiaal aan: dvd’s, matten, sokken, ringen, handschoenen en meer! Kijk voor materiaal op www.pilateswinkel.nl.

 

 

Aanbod Pilates Club Alphen aan den Rijn