Klassiek Pilates, volgens de principes van Joseph H. Pilates

De Pilates anatomie en fysiologie opleiding helpt je bij het begrijpen van de anatomische en fysiologische basis, gerelateerd aan de Pilates-oefeningen. Anatomie is de wetenschap van de bouw van het menselijk lichaam, fysiologie is de leer van de normale werking en eigenschappen van het lichaam. Deze opleiding geeft je dus een inleiding in het menselijk lichaam en de normale werking daarvan. Je leert termen als flexie, extensie, neutraal belasten, eindstanden, mobilisatie, stabilisatie, provocatie, compressiebelasting, animale functies en vegetatieve functies kennen en toe te passen. Tijdens de opleiding behandelen we een stuk theorie en brengen we de theorie in de praktijk door het te relateren aan Pilates-oefeningen.

Deze opleiding helpt je ook bij het beter begrijpen van de anatomie die we behandelen in de basis mat Pilates opleiding. Deze opleiding kan overigens ook los van de opleiding Pilates basis mat gevolgd worden.

Wij geloven dat we de gewenste resultaten alleen kunnen behalen door jou goede begeleiding en voortdurende ondersteuning te geven op jouw leerpad. Daarom is er bij onze opleidingen een minimum van 5 en een maximum van 8 deelnemers gesteld per groep.

Wil je jouw kennis over Pilates uitbreiden? Wil je bij ons jouw branche-erkende certificaat voor Pilates anatomie en fysiologie behalen? Welkom!

Lesgeld Pilates anatomie & fysiologie opleiding

1 lesdag: €114,95- incl. 21% BTW.

Data Pilates anatomie & fysiologie opleiding

De eerstvolgende datum van de Pilates anatomie en fysiologie opleiding is 1 april 2023. We starten om 10:00 uur met een Pilatesles, dan zijn we lekker scherp als we om 11:00 uur de theorie induiken. De eindtijd zal rond 16:00 uur zijn. De definitieve eindtijd van de opleiding is afhankelijk van het aantal vragen op de dag:-).

Komt de datum je niet uit? Geef je voorkeursdata door! Neem gerust contact met ons op om je voorkeur te delen zodat we daar in de planning rekening mee kunnen houden.

Praktische informatie

Op de locatie is koffie, thee en water beschikbaar. Vlakbij ligt winkelcentrum de Baronie waar je broodjes, salades en vers fruit kunt halen.

Interesse?

Schrijf je direct in via deze link! Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Evelien via deze link. Zij is je vaste aanspreekpunt voor alle opleidingen. Tip: kom ook even kennis maken met Pilates Club, voel je vrij om een gratis proefles te boeken!

Graag tot Pilates!