De Pilates-methode is een uniek systeem van rek- en krachtoefeningen en is meer dan 80 jaar geleden door Joseph H. Pilates ontwikkeld. Van het beoefenen van Pilates krijg je sterke spieren, een betere houding, meer souplesse en een betere balans. Bij Pilates Club Alphen aan den Rijn werken Pilates trainers en mastertrainers die gespecialiseerd zijn in Klassiek Pilates, de meest pure vorm van Pilates. begin met pilates in alphen aan den rijn

Wij zijn 6 dagen per week open en er zijn lessen op verschillende tijden van de dag. Groepslessen bij de Pilates Club worden gegeven in 3 niveaus: Pilates, 30 minuten Pilates en Power Pilates. Ook geven wij Tower Pilates waarbij we gebruik maken van veren voor extra weerstand. Naast de groepslessen worden ook regelmatig workshops georganiseerd om je kennis te laten maken met Pilates bij de Club, voor zowel beginners als gevorderde Pilates-liefhebbers. In het zomerseizoen organiseren we de workshops SUP & Pilates en Pilates aan het Meer voor alle liefhebbers van buiten sporten.

Ben je nieuw bij de Pilates Club? Welkom! Vul via deze pagina je gegevens in om een account aan te maken. Je ontvangt daarna een persoonlijke bevestiging met je accountgegevens. Via je account kan je online de eerste groepsles reserveren middels een proeflessen-pakket van 2 strippen voor €19,-.

Heb je een blessure of ben je zwanger?
Lees hier meer over Pilates & blessures.
Lees hier meer over Pilates & zwangerschap.

Wil je eerst meer informatie ontvangen? Je kunt Evelien altijd bellen via 0172-577138. Ook kun je haar een what’s-app sturen via 06-41985653.

*TIP* Draag tijdens de proefles makkelijk zittende sportkleding dat goed sluit om je lichaam, zodat wij goede begeleiding kunnen geven. Ook is het handig om een flesje water mee te nemen. Sportschoenen zijn niet nodig, schone sokken zijn gewenst. Matten hebben wij beschikbaar.

Graag tot Pilates!