Rooster Pilates Club

Pilates Club Alphen aan den Rijn
Pilates Club Alphen aan den Rijn is 6 dagen per week geopend en er zijn lessen op verschillende tijden van de dag. Kom langs voor een proefles en ontdek zelf alle voordelen van Pilates!

Wij werken met een online reserveringssysteem waarmee je 24/7 groepslessen van jouw voorkeur kunt reserveren. Reserveer via deze link je proefles. Bij het reserveren kan je ook de data en trainers per les bekijken. Reserveren van een les kan tot aanvang van de les. Tot 12 uur van tevoren kan je een gereserveerde les annuleren.

Onderstaand het lesrooster van alle groepslessen en duetsessies. Deze lessen kan je volgen van je strippenkaart. Klik op een titel je direct aan te melden. Voor andere privé- en duetsessies stemmen we de lestijden af met de deelnemer(s). Neem voor het maken van een afspraak voor een privé- of duetsessie even contact met ons op via deze pagina.

Lesrooster live lessen

Onderstaand vind je ons aanbod live lessen van de komende 7 dagen. Via deze link kom je in ons reserveringssysteem en kan je meer live lessen vinden.

Online lessen volgen wanneer je wilt?

Wij bieden ook vooraf opgenomen online lessen/ video’s aan via deze pagina. De link naar de les(sen) ontvang je na je inschrijving binnen enkele uren. De les blijft tot het einde van de maand beschikbaar.

Lesvormen Pilates Club

Bij de Pilates Club geven we les volgens de Klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates het bedoeld heeft. De Pilateslessen worden gegeven in verschillende niveaus:

Pilates (level 1)

Pilates is uitstekend geschikt voor beginnende sporters. Wij raden altijd aan om te beginnen met deze lessen zodat je een goede basis legt in je lijf. Tijdens deze lessen worden, afhankelijk van de groep, oefeningen van 2 niveau’s gedoceerd: basis én half-gevorderd. Kosten: een gratis proefles of 1 strip van je account per les, lestijd: 50 minuten. Lees hier meer over de Pilates-methode.

Beginnen met Pilates? Doe dan mee met de workshop:
BEGIN MET PILATES

Heb je een blessure of ben je zwanger?
Lees hier meer over Pilates & blessures.
Lees hier meer over Pilates & zwangerschap.

Power Pilates (level 2)

Power Pilates is voor de Pilates-beoefenaar die een stap verder wil gaan in de Pilates-methode. Belangrijk is dat je de oefeningen van de gewone Pilatesles kent en deze goed kunt uitvoeren. Deze les is daarom alleen geschikt voor mensen die minimaal 10 gewone Pilateslessen hebben gevolgd. Tijdens deze les worden oefeningen gedaan uit alle niveaus: basis, half-gevorderd én gevorderd. Kosten: 1 strip van je account per les, lestijd: 60 minuten.

Beginnen met Power Pilates? Doe dan mee met de workshop:
BEGIN MET POWER PILATES

Tower Pilates (alle levels)

Tower Pilates staat garant voor snel resultaat. Tijdens deze les werken we met veren en elastieken voor extra weerstand. Dit helpt je om de Pilates-oefeningen diep te voelen en onder controle uit te voeren. In tegenstelling tot de oefeningen op de mat is er bij Tower Pilates geen vaste volgorde waardoor de les perfect kan worden afgestemd op jouw behoefte. Deze les is daarom geschikt voor alle niveau’s. Kosten: 2 strippen van je account per les, lestijd: 50 minuten.

Graag tot Pilates bij Pilates Club Alphen aan den Rijn!