Groepslessen

Volg groepslessen op de mat, met de Tower of op de Reformer. Voor groepslessen met de Tower en op de Reformer betaal je iets extra’s voor gebruik van het apparaat en de intensere begeleiding.

De Tower werkt met losse veren aan een stellage aan de muur, de Reformer is een bewegend plaform met veren eraan bevestigd. Veren zorgen voor extra weerstand zodat je de oefeningen met meer controle kan uitvoeren.

Klik op een les in het rooster om er meer over te lezen en te reserveren. Reserveren van een les kan nog tot 1 uur van tevoren, kosteloos annuleren van een les kan tot 24 uur van tevoren.

Wegens groot succes hanteren wij dit moment een wachtlijst voor een aantal groepslessen. Zodra je bent ingeschreven bij de Club kan je jezelf op de wachtlijst zetten voor een bepaalde les, je ontvangt dan uiterlijk 4 uur van tevoren een seintje en wordt automatisch ingeschreven zodra er plek is.

Ben je al lid? Via deze link ga je direct naar onze app van Trainin (het reserveringssysteem).

Nieuw bij de Club? Tijdens een gratis proefweek kan je vrijblijvend deelnemen aan de lessen Pilates basis tot half-gevorderd op de mat om te kijken of de Club bij je past. Je eerste les reserveer je gemakkelijk door op deze link te klikken.

De half-gevorderde (30 minuten) en de gevorderde (60 minuten) lessen zijn alleen boekbaar als je minimaal 10 Basis mat Pilates lessen bij ons hebt gevolgd. Wil je een Tower of een Reformer les uitproberen? Dan schaf je daarvoor losse credit(s) aan.

Workshops

Maak kennis met Pilates of verdiep je er nog verder in met onze workshops. Ook voor buitensport liefhebbers hebben we voor ieder wat wils: combineer Pilates met SUP of beoefen Pilates aan de Zegerplas. Welkom!

Klik op een titel voor meer informatie en de eerstvolgende data. Tot Pilates!

Begin met Pilates! Ideaal om te volgen als je wilt gaan starten met Pilates. We nemen de basis van Pilates met je door en oefenen ermee zodat je daarna makkelijker in kan stromen bij de reguliere lessen.

Begin met Power Pilates Volg je al een tijdje Pilates bij ons en ben je toe aan meer uitdaging? Begin dan met Power Pilates!

 

Zwangerschapspilates Speciaal voor zwangere dames vanaf het 2e trimester. Je leert hoe je de Pilates-oefeningen aan kunt passen zodat je hierna verantwoord mee kan doen aan de reguliere Pilates lessen.

Pilates met de Ring Leer werken met de Pilates Ring, ook wel Magic Circle genoemd. Een super fijne uitvinding van Joseph Pilates die je helpt om oefeningen gecontroleerder uit te voeren.

Pilates bij klachten en blessures Heb je rug- en/ of nekklachten? En ben je doorverwezen door/ heb je akkoord van je behandeld arts of therapeut? Volg dan deze workshop waar we je leren hoe je de Pilates oefeningen verantwoord op kunt bouwen.

 

SUP & Pilates Een super gave combinatie van Stand Up Paddling en Pilates! We starten bij de Club en lopen vanuit daar met onze planken naar het water.

Pilates aan het Meer Geniet van de buitenlucht en de natuur tijdens deze workshop aan de Zegerplas.

Opleidingen en weekendjes weg

Onze opleidingen en weekendjes weg garanderen persoonlijke begeleiding. Ga jij jouw Pilates-avontuur graag met ons aan?

Klik op een titel om er meer over te lezen en te reserveren.

Agenda 2024

Pilates Comprehensive opleiding (compleet)
start op 12 januari 2024

Pilates mat opleiding (basis & gevorderd)
start op 12 januari 2024.
Basis mat Pilates opleiding
start op 12 januari 2024.

Gevorderde Pilates mat opleiding
start op 1 maart 2024 *vol*.

Pilates weekend
12 -14 april 2024 *vol*.

Pilates Reformer opleiding
start op 19 april 2024. *vol*
Pilates apparaten opleiding
start op 19 april 2024. *vol*

 

Pilates bij rugklachten 
op 21 juni 2024.
Pilates tijdens en na de zwangerschap
op 22 juni 2024.

Pilates Reformer opleiding
start op 1 juli 2024.

Pilates anatomie & fysiologie opleiding
op 5 juli 2024.
Pilates met de Ring
op 6 juli 2024.

Pilates weekend
20- 22 september 2024.

Tower Pilates opleiding
start op 1 november 2024.

 

Heb je interesse in de Touches & correcties of de SUP & Pilates opleiding? Laat het ons even weten, want dan plannen we in overleg een startdatum