Een weekendje voor jezelf!

Wil jij ook even lekker bijkomen met wat tijd voor jezelf, gezonde beweging en verse maaltijden? Kom dan naar dit weekend boordevol wellness, Pilates, ontspanning en lekker gezond eten!

Kom even helemaal bij op het heerlijke Waddeneiland Texel. We verblijven tijdens dit weekend in het prachtige Boutique Hotel Texel inclusief ‘superfood’ ontbijt, een heerlijk 3 gangen diner en onbeperkt gebruik van sauna, stoombad, jacuzzi, en zwembad.

Het hotel ligt vlakbij het duingebied de Slufter, alweer je overdag een mooie wandeling kunt maken. Je hebt de keuze om alleen op een hotelkamer te verblijven of samen met nog iemand. Uiteraard wordt er iedere ochtend en middag een Pilatesles gegeven, waarbij je uitkijk hebt op de prachtige uitgestrekte weilanden van Texel. In de avonden worden er ontspanningslessen aangeboden. En tussendoor kan je genieten van de schoonheid van het eiland en de verschillende wellness-faciliteiten: sauna, stoombad, jacuzzi en het mooie zwembad!

Eerstvolgende data: 
20, 21 en 22 september 2024 *nog 3 kamers beschikbaar*

Kosten: €445,- per persoon.

Inbegrepen:
– 2 overnachtingen in een deluxe tweepersoonskamer* met regendouche of bad;
– onbeperkt gebruik van de wellness: sauna, stoombad, jacuzzi en zwembad;
– gebruik bedlinnen, handdoeken & badjas. Je ontvangt zelfs mooie slippers in de kamer voor in de wellness;
– 6 Pilates-lessen, inclusief 3 thema-lessen;
– 2x een healthy ontbijt;
– 1x een heerlijk 3-gangen diner (excl. drankjes) bij restaurant Gusta (in het hotel);
– …en natuurlijk heel veel (relax)tijd voor jezelf!

* je kunt er ook voor kiezen om alleen op een kamer te slapen, je betaald dan €150,- extra voor verblijf op een Deluxe kamer.

Alle programma-onderdelen zijn geheel vrijblijvend.

Optioneel bij te boeken in het hotel:
– een wolbad;
– een heerlijke massage;
– een pedicure, voetreflexmassage of manicure;

Kamers

In de ruime Deluxe kamer met regendouche word je wakker met een lach! De deluxe kamers met douche beschikken allen over een fijne badkamer met goddelijke regendouche en luxe amenities. Optioneel kan je kiezen voor een kamer met een bad, hier betaal je €25,- extra voor. Er is een comfortabel kingsize boxspringbed met luxe topping & Texeler dekbed en de kamer beschikt over een heerlijk zitje en een Frans balkon, een flatscreen tv, airconditioning, koffie & thee faciliteiten en WiFi. De kamer heeft een oppervlakte van 24m².

Pilates & ontspanningslessen

De Pilates- en ontspanningslessen worden verzorgd door Evelien van de Pilates Club. Evelien kent ruim 20 jaar ervaring in de sportwereld en heeft in 2010 de Pilates Club opgericht. De Pilates-weekenden organiseert zij jaarlijks sinds 2013. De eerste Pilatesles is een basisles, een kennismaking in de wondere wereld van Pilates’ Contrology. De andere lessen worden opgebouwd naar niveau van de groep. Er worden tevens speciale thema-lessen gegeven voor het creëren van meer controle, kracht en flexibiliteit.

Wellness en Pilates weekend programma

Vrijdag
– Check-in vanaf 14:00, uiteraard kan je wel al eerder een heerlijke wandeling gaan maken op het eiland;
– Toegang zwembad en wellness: tot 21:00;
– Pilates mat basis les om 16:00;
– Diner om 18:00*;
– 30 minuten Pilates mat om 21:00.

Zaterdag
– Toegang zwembad van 08:00 tot 21:00, toegang wellness van 09:00 tot 21:00;
– Pilates met de dynaband voor diepere stretch en meer controle om 08:30;
– Ontbijt van 09:30 tot 10:30;
– Pilates met de Ring voor effectieve weerstandstraining om 16:00;
– Diner om 18:00*;
– 30 minuten Pilates mat om 21:00.

Zondag
– Toegang zwembad vanaf 08:00, toegang wellness vanaf 9:00;
– Afsluitende Pilatesles met dynaband en Ring om 08:30;
– Ontbijt van 09:30 – 10:30;
– Check-out kamer tot 11:00… je kunt vanaf dan nog wel de hele dag ontspannen in de wellness :-).

*Je kiest zelf of je gebruik maakt van het diner (op basis van a la carte) op de zaterdag. Het diner op vrijdag (3-gangen diner) is bij de prijs inbegrepen.

Alle programma-onderdelen zijn vrijblijvend te volgen. Je bent vrij om te doen wat je wilt. Ga ook gerust tussendoor lekker het eiland verkennen! Ben je bij een van de lessen niet aanwezig? Meld je dan van tevoren even af bij Evelien (dan hoeven we niet tevergeefs op je te wachten..)

Praktische informatie

Iedereen mag meedoen aan dit weekend (lid of geen lid van Pilates Club). Het weekend gaat door bij minimaal 6 en maximaal 10 inschrijvingen. Een inschrijving is bevestigd na betaling. Alle programma-onderdelen zijn vrijblijvend: wil je iets anders doen dan kan dat altijd in goed overleg.

Om het milieu en de portemonnee te besparen stimuleren wij carpoolen! Kom je naar het Wellness en Pilates weekend en heb je nog een plekje vrij in de auto? Of kom je naar het weekend en zoek je nog vervoer? Laat het ons weten, we bemiddelen graag!

Met de boot naar Texel

Op de website van Teso kan je alle informatie vinden over de boot naar Texel. Minimaal 1x per uur is er een afvaart. Je koopt een ticket vooraf online of ter plekke bij de balies. Het ticket heb je alleen nodig voor de afvaart vanaf Den Helder. Met de boot van Texel af kan zonder ticket.

Ja, ik wil dit heerlijke Wellness weekend boeken!

Reservering Wellness en Pilates weekend

  • DD slash MM slash JJJJ
  • Voer hier het telefoonnummer in waarop je ook bereikbaar bent tijdens je reis naar het hotel.
    De Algemene Voorwaarden zijn via deze link te bekijken. In deze voorwaarden staat onder andere dat de reservering van dit weekend na betaling definitief is en je deze daarna niet meer kunt annuleren. Deelname is op eigen risico. Heb je blessures of andere bijzonderheden? Geef dit dan voorafgaand aan de lessen of behandeling(en) door.
    n.b.: je ontvangt altijd een factuur van ons voor je administratie. De link naar de iDEAL betaling ontvang je samen met de factuur apart in je mail.

Pilates weekend Texel