Pilates weekend Texel

Wellness en Pilates weekend

Wellness en Pilates weekend

Wil jij ook even lekker bijkomen met wat tijd voor jezelf, gezonde beweging en verse maaltijden? Kom dan naar dit weekend boordevol wellness, Pilates en lekker gezond eten!Pilates weekend Texel

In 2019 organiseren wij voor het vijfde jaar dit weekend. Dit keer hebben we na het grote succes van vorig jaar gekozen om weer even helemaal bij te komen op het prachtige Waddeneiland Texel. We verblijven tijdens dit weekend in het prachtige Boutique Hotel Texel inclusief ‘superfood’ ontbijt, een heerlijk 3 gangen diner en onbeperkt gebruik van sauna, stoombad, jacuzzi, en zwembad.

Het hotel ligt vlakbij het duingebied de Slufter, alweer je overdag een mooie wandeling kunt maken. Je hebt de keuze om alleen op een hotelkamer te verblijven of samen met nog iemand en je kunt optioneel nog een diner bijboeken. Uiteraard wordt er iedere ochtend en avond een Pilatesles gegeven, waarbij je uitkijk hebt op de prachtige uitgestrekte weilanden van Texel!

Datum: Het volgende weekend wordt medio april/ mei 2019 georganiseerd. Blijf op de hoogte door je in te schrijven op de nieuwsbrief van Pilates Club:Kosten: €295,- per persoon.

Inbegrepen:

– 2 overnachtingen in een 2-persoonskamer* met regendouche;
– onbeperkt gebruik van de wellness: sauna, stoombad, jacuzzi en zwembad;
– gebruik bedlinnen, handdoeken en badjas;
– 4 x een uur Pilates;
– 2x een healthy ontbijt;
– 1x een heerlijk 3-gangen diner bij restaurant Gusta (in het hotel);
– een tegoed van €25,- te besteden aan drankjes in het hotel;
– …en natuurlijk relaxtijd voor jezelf!

* je kunt kiezen uit een Comfort of Deluxe (+€30) kamer. Ook kan je ervoor kiezen om alleen op een kamer te slapen (+ €50 per nacht).

De sfeervolle maar eenvoudig ingerichte Comfort kamers, bevinden zich in het hart van het hotel. Dit kamertype beschikt over twee 1-persoonsbedden met een luxe Texeler dekbed, eigen douche en toilet en heeft een oppervlakte van 15m².

De nieuw gebouwde stijlvolle Deluxe kamers beschikken allen over een comfortabel tweepersoons boxspringbed met luxe topping & Texeler dekbed. Dit kamertype beschikt over een luxe badkamer met regendouche of bad, een eigen terrasje of balkon en heeft een oppervlakte van 24m².

Pilates

De Pilateslessen worden verzorgd door Evelien Houweling. Evelien heeft ruim 10 jaar ervaring in de sportwereld en heeft 7 jaar geleden de Pilates Club opgericht. De eerste Pilatesles is een basisles, een kennismaking in de wondere wereld van Joseph H. Pilates. De andere lessen worden opgebouwd naar niveau van de groep.

Wellness en Pilates weekend programma

Vrijdag
Check-in vanaf 14:00, uiteraard kan je wel al eerder een heerlijke
wandeling gaan maken op het eiland of gebruik maken van de sauna.
Wellness vanaf 9:00 tot 21:00
Diner om 18:00
Pilates om 21:00

Zaterdag
Pilates om 8:00
Ontbijt vanaf 9:00
Wellness vanaf 9:00 tot 21:00
Pilates om 21:00
n.b.: tussen 9:00 en 21:00 ben je vrij om te doen wat je wilt, ga gerust lekker het eiland verkennen! Uiteraard kan je ook in het hotel een diner bijboeken voor de zaterdag tegen het gereduceerde bedrag van €35,- voor 3 gangen.

Zondag
Pilates om 8:00
Ontbijt vanaf 9:00
Check-out om 11:00
Wellness vanaf 9:00 tot 21:00

Praktische informatie

Iedereen mag meedoen aan dit weekend (lid of geen lid van Pilates Club). Het weekend gaat door bij minimaal 6 en maximaal 12 inschrijvingen. Een inschrijving is bevestigd na betaling. Alle programma-onderdelen zijn vrijblijvend: wil je iets anders doen dan kan dat altijd in goed overleg.

Om het milieu en de portemonnee te besparen stimuleren wij carpoolen! Kom je naar het Wellness en Pilates weekend en heb je nog een plekje vrij in de auto? Of kom je naar het Wellness en Pilates weekend en zoek je nog vervoer? Laat het ons weten, we bemiddelen graag, en we hebben zelf ook nog een plekje in de auto vanuit Alphen aan den Rijn.

Met de boot naar Texel

De kosten voor de overvaart Den Helder – Texel zijn €37,- retour per auto (max. 9 inzittenden).

Vanaf Den Helder is er elk uur een afvaart van 6.30 t/m 21.30 uur. De boot vertrekt op het halve uur.
Vanaf Texel is er elk uur een afvaart van 6.00 t/m 21.00 uur. De boot vertrekt op het hele uur.

Koop je e-ticket voor de overvaart via deze link. Voer je kenteken in en de slagboom bij het onbemande loket opent automatisch, wel zo handig!

Ja, ik wil dit heerlijke Wellness en Pilates weekend boeken!