Tarieven

Bij de Pilates Club in Alphen aan den Rijn schaf je een abonnement aan of betaal je per losse sessie. Je bent helemaal vrij om te komen wanneer jou dat uitkomt. Je schrijft je per keer in op de les van jouw keuze via het online reserveringssysteem. Via het systeem kan je betalen middels iDEAL, Bancontact, Credit Card en automatische incasso. Voor contante betalingen kan je terecht bij onze Club in Alphen aan den Rijn.

Tarieven Pilates Club Alphen aan den Rijn

Groepslessen 

Actie: volg 1 gratis groepsles!
Proefweek: €14,95 (een week lang onbeperkt lessen volgen)

Pilates Club Pro (onbeperkt): €49,– per maand
Pilates Club Basic (1 per week): €39,-– per maand
10 strippenkaart: €129,–  (20 weken geldig)
Losse les: €14,95

Een abonnement is super flexibel: de looptijd is 1 maand en wordt telkens stilzwijgend verlengd met 1 maand. Bij een abonnement betaal je €14,95 inschrijfgeld. Heb je gebruik gemaakt van een Proefweek en neem je binnen een maand een abonnement af? Dan betaal je geen inschrijfkosten!

Kies je voor een onbeperkt abonnement dan kan je onbeperkt groepslessen komen volgen, ook op de apparatuur! Bovendien ontvang je dan toegang tot ons online platform Klassiekpilates.nl met álle opgenomen groepslessen.

Kies je voor 1 per week, dan ontvang je 4 credits per 4 weken. De credits kan je maximaal 8 weken gebruiken (mits je lid blijft uiteraard :-)). Als je dus een aantal weken niet kan sporten, kan je het in de weken erna inhalen of de credits inzetten voor een les op de apparatuur. De credits zijn in te zetten voor alle lessen in het lesrooster, bij iedere les staat vermeld hoeveel credits die specifieke les kost. Als je ook toegang wilt tot de opgenomen online lessen, kan je daarvoor een apart lidmaatschap aangaan op Klassiekpilates.nl. Aantrekkelijker is dan te kiezen voor een onbeperkt lidmaatschap.

Privé- en duetsessies 

Lestijd 50 minuten:
Losse sessie: €55,- 
Bij 2 personen: €30,- per persoon 

5 sessie-kaart: €54,- per sessie. Bij 2 personen: €29,- per persoon (10 weken geldig)
10 sessie-kaart: €53,- per sessie. Bij 2 personen: €28,- per persoon (20 weken geldig)

Bedrijfsfitness

Pilates Club is aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te sporten! Alle abonnementen komen hiervoor in aanmerking. Kijk voor meer informatie over bedrijfsfitness op deze pagina.

Pilates Club geeft ook de mogelijkheid tot bedrijfsfitness op maat. Bedrijfsfitness op maat geeft werknemers en werkgevers de mogelijkheid gezond te bewegen en rug-en nekklachten te voorkomen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Wellness- en Pilates- weekend

Zie hiervoor de specifieke Wellness- en Pilates- weekend pagina!

Opleidingen

Zie hiervoor de specifieke opleidingspagina’s!

Materiaal

Pilates materiaal kopen? Kijk dan op www.pilateswinkel.nl. Dit is onze online shop om Pilates en Piloxing materiaal te kopen, ook gevestigd in Alphen aan den Rijn.

Graag tot ziens bij de Pilates Club Alphen aan den Rijn!