Opleidingen

Pilates opleiding
De Pilates opleidingen van de Pilates Club baseren zich volledig op de klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates deze bedoeld heeft. Wij zijn het enige opleidingsinstituut in de Benelux dat gebruik maakt van het originele werk van Joseph H. Pilates. De opleidingen staan met maximaal 8 deelnemers garant voor persoonlijke begeleiding.

Omdat bij onze opleidingen persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staat kan jij je ontwikkelen tot de perfecte Pilates-docent. Ga jij jouw Pilates-avontuur graag met ons aan? Lees dan hieronder meer over ons aanbod!

AGENDA KOMENDE OPLEIDINGEN

Basis mat Pilates opleiding start 16 oktober 2021.
Gevorderde Pilates mat opleiding start 24 september 2021.
Pilates met de Ring op 8 oktober 2021.
Pilates bij rugklachten op 12 november 2021.
Pilates tijdens en na de zwangerschap start 26 november 2021.

Heb je interesse in 1 van onderstaande opleidingen? Laat het ons even weten, want dan plannen we in overleg een startdatum 🙂

Tower Pilates opleiding
SUP & Pilates opleiding
Touches & correcties
Pilates anatomie & fysiologie opleiding

COVID-19 maatregelen: bovenstaande opleidingen vinden plaats in onze ruime, goed geventileerde Club.  We houden daarbij zoveel mogelijk afstand van elkaar. Kan een lesdag niet doorgaan vanwege maatregelen vanuit de regering? Dan houden we een deel van de lesdagen (de theorie) online. Het grootste deel van de opleidingsdagen zal bij deze opleidingen echter altijd plaatsvinden in de Club, omdat wij geloven in fysieke begeleiding en jou goed op weg willen helpen in je eigen vaardigheden. Indien daardoor (een deel van) een lesdag niet door kan gaan dan wordt in overleg met de deelnemers een nieuwe lesdag gepland. 

Als eerste op de hoogte van nieuwe data en nieuwe opleidingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!