Opleidingen

Pilates opleiding
De Pilates opleidingen van de Pilates Club baseren zich volledig op de klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates deze bedoeld heeft. Wij zijn het enige opleidingsinstituut in de Benelux dat gebruik maakt van het originele werk van Joseph H. Pilates. De opleidingen staan met maximaal 8 deelnemers garant voor persoonlijke begeleiding.

Omdat bij onze opleidingen persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel staat kan jij je ontwikkelen tot de perfecte Pilates-docent. Ga jij jouw Pilates-avontuur graag met ons aan? Lees dan hieronder meer over ons aanbod!

AGENDA KOMENDE OPLEIDINGEN & WORKSHOPS

Basis mat Pilates opleiding start 24 april 2021.
Gevorderde Pilates mat opleiding start 30 januari 2021.
Tower Pilates opleiding start 12 februari 2021.
Pilates anatomie & fysiologie opleiding start 20 februari 2021.
Touches & correcties i.c.m COVID-19 op 12 maart 2021.
SUP & Pilates opleiding start 9 april & 4 juni 2021.
Pilates bij rugklachten 
Pilates met de Ring
Pilates tijdens en na de zwangerschap

COVID-19 maatregelen: bovenstaande opleidingen vinden plaats in onze ruime, goed geventileerde Club.  We houden daarbij zoveel mogelijk afstand van elkaar. Kan een lesdag niet doorgaan vanwege maatregelen vanuit de regering? Dan houden we een deel van de lesdagen (de theorie) online. Het grootste deel van de opleidingsdagen zal bij deze opleidingen echter altijd plaatsvinden in de Club, omdat wij geloven in fysieke begeleiding en jou goed op weg willen helpen in je eigen vaardigheden. Indien daardoor (een deel van) een lesdag niet door kan gaan dan wordt in overleg met de deelnemers een nieuwe lesdag gepland. 

Als eerste op de hoogte van nieuwe data en nieuwe opleidingen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!