Touches en correcties opleiding

Klassiek Pilates, volgens de principes van Joseph H. Pilates

De touches & correcties opleiding is een echte hands-on opleiding. We nemen de oefeningen uit de basis mat opleiding door en je leert nog betere correcties te geven dan je nu al doet! Tijdens de opleiding integreren we ook de social distancing i.v.m. COVID-19 en geven we je tips & tricks hoe je dat op een verantwoorde manier kunt aanpakken. De opleiding helpt je ook bij het beter begrijpen van de anatomie die we behandelen in de basis mat Pilates opleiding.

pilates privesessiesWij geloven dat we de gewenste resultaten alleen kunnen behalen door jou goede begeleiding en voortdurende ondersteuning te geven op jouw leerpad. Daarom is er bij onze opleidingen een minimum van 4 en een maximum van 8 deelnemers gesteld per groep.

Wil je jouw kennis over Pilates uitbreiden? Wil je bij ons ervaring opdoen in touches & correcties? Welkom!

Lesgeld Touches & correcties workshop

1 lesdag: €119,- incl. 21 % BTW en de sheets van de opleidingsdag.

Ontvang een deel van je lesgeld terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Voor deze workshop kun je voor het fiscale jaar 2021 het volledige lesgeld van alle opleidingen bij elkaar opgeteld -€250,- aftrekken van de belasting. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Datum Touches & correcties opleiding

zaterdag 17 juli 2021, 11:30 – 16:30 uur.

Komt de datum je niet goed uit? Neem gerust contact met ons op om je voorkeur te delen zodat we daar in de volgende planning rekening mee kunnen houden.

Heb je een blessure of ben je zwanger? Neem dan even contact op zodat wij jou een persoonlijk advies kunnen geven!

Praktische informatie

Op de locatie is koffie, thee en water beschikbaar. Vlakbij ligt winkelcentrum de Baronie waar je broodjes, salades en vers fruit kunt halen.

Interesse?

Schrijf je direct in via deze link! Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Evelien via deze link. Zij is je vaste aanspreekpunt voor alle opleidingen. Tip: kom ook even kennis maken met Pilates Club, voel je vrij om een gratis proefles te boeken!

Graag tot Pilates!