Klassiek Pilates, volgens de principes van Joseph H. Pilates

De Pilates touches & correcties opleiding is een echte hands-on opleiding. We nemen de oefeningen uit de basis mat opleiding door en je leert nog betere correcties te geven dan je nu al doet! Tijdens de opleiding integreren we ook de social distancing i.v.m. COVID-19 en geven we je tips & tricks hoe je dat op een verantwoorde manier kunt aanpakken. De opleiding helpt je ook bij het beter begrijpen van de anatomie die we behandelen in de basis mat Pilates opleiding.

pilates privesessiesWij geloven dat we de gewenste resultaten alleen kunnen behalen door jou goede begeleiding en voortdurende ondersteuning te geven op jouw leerpad. Daarom is er bij deze opleiding een minimum van 4 en een maximum van 8 deelnemers gesteld per groep.

Wil je jouw kennis over Pilates uitbreiden? Wil je bij ons ervaring opdoen in Pilates touches & correcties? Welkom!

Lesgeld Pilates touches en correcties opleiding

1 lesdag: €114,95 incl. 21 % BTW.

Datum Pilates touches & correcties opleiding

De eerstvolgende datum van de Pilates touches en correcties opleiding is 24 juni 2023. We starten om 10:00 uur met een Pilatesles, dan zijn we lekker scherp als we om 11:00 uur de theorie induiken. De eindtijd zal rond 16:00 uur zijn. De definitieve eindtijd van de opleiding is afhankelijk van het aantal vragen op de dag:-).

Komt de datum je niet goed uit? Neem gerust contact met ons op om je voorkeur te delen zodat we daar in de volgende planning rekening mee kunnen houden.

Heb je een blessure of ben je zwanger? Neem dan even contact op zodat wij jou een persoonlijk advies kunnen geven!

Praktische informatie

Op de locatie is koffie, thee en water beschikbaar. Vlakbij ligt winkelcentrum de Baronie waar je broodjes, salades en vers fruit kunt halen.

Interesse?

Schrijf je direct in via deze link! Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Evelien via deze link. Zij is je vaste aanspreekpunt voor alle opleidingen. Tip: kom ook even kennis maken met Pilates Club, voel je vrij om een gratis proefles te boeken!

Graag tot Pilates!