Klassiek Pilates, volgens de principes van Joseph H. Pilates

Tijdens deze opleiding leer je alles over de oorzaken van rugklachten en hoe rugklachten voorkomen kunnen worden. Je leert de 18 mat oefeningen uit de basis mat Pilates opleiding op een veilige manier op te bouwen en aan te passen voor mensen met rugklachten. Na deze opleiding kun je de meest gebruikte anatomische termen van specialisten en therapeuten op een goede en verantwoorde manier in jouw Pilates lessen toepassen. Tijdens de opleidingsdag behandelen we een stuk theorie, heb je gelegenheid om vragen te stellen en ga je met elkaar het geleerde in de praktijk oefenen.

Pilates Club baseert zich volledig op de klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates deze bedoeld heeft. Omdat andere opleidingen gebaseerd zijn op de later ontwikkelde authentieke Pilates kunnen wij jou met ons aanbod een unieke en branche-erkende opleiding bieden. Bovendien geloven wij dat we de gewenste resultaten alleen kunnen behalen door jou goede begeleiding en voortdurende ondersteuning te geven op jouw leerpad. Daarom is er bij onze opleidingen een minimum van 5 en een maximum van 8 deelnemers gesteld per groep.

Wil je jouw kennis over Pilates uitbreiden? Wil je bij ons jouw branche-erkende certificaat tot Pilates docent bij rugklachten behalen? Welkom!

Lesgeld

Pilates bij rugklachten: 1 dag, €149,- incl. 21% BTW. het lesgeld is inclusief hand-out van de opleidingsdag en beschrijving van de oefeningen.

Data Pilates bij rugklachten opleiding

We geven gemiddeld 1x per half jaar de Pilates bij rugklachten opleiding. Zie onderstaand de komende data
25 november 2023, 11:00 – 15:00
21 juni 2024, 10:00 – 14:00

Je kunt ook virtueel aansluiten via Zoom. De link naar de meeting ontvang je direct bij inschrijving.

Meedoen? Schrijf je direct in via deze link!

Voorwaarden

Voorafgaand aan de opleiding dien je de basis mat Pilates opleiding te hebben gevolgd.

Heb je een andere basis mat Pilates opleiding gevolgd en wil je toch deze opleiding tot Pilates-rugklachten-docent meedoen, dan adviseren we je om voorafgaand een aantal lessen bij ons te komen volgen. Dan heb je meer profijt van deze opleiding. Dit kan ook eventueel online via klassiekpilates.nl. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Heb je een blessure? Neem ook dan even contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Praktische informatie

De opleiding wordt gegeven op onze locatie Energieweg 2C in Alphen aan den Rijn. Op de locatie is koffie, thee en water beschikbaar. Vlakbij ligt winkelcentrum de Baronie waar je broodjes, salades en vers fruit kunt halen.

Je kunt ook virtueel aansluiten via Zoom. De link naar de meeting ontvang je direct bij inschrijving.

Interesse?

Schrijf je direct in via deze link! Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Evelien via deze link. Zij is je vaste aanspreekpunt voor alle opleidingen.

Graag tot Pilates!