Pilates bij rugklachten opleiding

Klassiek Pilates, volgens de principes van Joseph H. Pilates

Tijdens deze opleiding leer je alles over de oorzaken van rugklachten en hoe rugklachten voorkomen kunnen worden. Je leert de 18 mat oefeningen uit de Basis mat Pilates opleiding op een veilige manier op te bouwen en aan te passen voor mensen met rugklachten. Na deze opleiding kun je de meest gebruikte anatomische termen van specialisten en therapeuten op een goede en verantwoorde manier in jouw Pilates lessen toepassen. Tijdens de opleidingsdag behandelen we een stuk theorie, heb je gelegenheid om vragen te stellen en ga je met elkaar het geleerde in de praktijk oefenen.

Pilates Club baseert zich volledig op de klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates deze bedoeld heeft. Omdat andere opleidingen gebaseerd zijn op de later ontwikkelde authentieke Pilates kunnen wij jou met ons aanbod een unieke en branche-erkende opleiding bieden. Bovendien geloven wij dat we de gewenste resultaten alleen kunnen behalen door jou goede begeleiding en voortdurende ondersteuning te geven op jouw leerpad. Daarom is er bij onze opleidingen een minimum van 5 en een maximum van 8 deelnemers gesteld per groep en heb je de mogelijkheid om bij de Pilates Club stage te komen volgen.

Wil je jouw kennis over Pilates uitbreiden? Wil je bij ons jouw branche-erkende diploma tot Pilates docent bij rugklachten behalen? Welkom!

Lesgeld Pilates bij rugklachten opleiding

1 lesdag: €119,- incl 21% BTW en alle sheets van de opleidingsdag

Ontvang een deel van je lesgeld terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Voor onze Pilates opleidingen kun je voor het fiscale jaar 2021 het volledige lesgeld (van alle opleidingen bij elkaar opgeteld) -€250,- aftrekken van de belasting. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Datum Pilates opleiding bij rugklachten

vrijdag 12 november 2021, 11:30 – 16:30 uur

n.b.: De eindtijd is een richtlijn en afhankelijk van het aantal deelnemers aan de opleiding en het aantal vragen :-). Komt de datum je niet goed uit? Neem gerust contact met ons op om je voorkeur te delen zodat we daar in de planning rekening mee kunnen houden.

Je kunt ook virtueel aansluiten via Zoom. Een dag van tevoren ontvang je een link naar de meeting.

Meedoen? Schrijf je direct in via deze link!

Voorwaarden

Voorafgaand aan de opleiding dien je de basis mat Pilates opleiding of minimaal 5 groepslessen Klassiek Pilates te hebben gevolgd.

Heb je een andere basis mat Pilates opleiding gevolgd en wil je toch deze opleiding tot Pilates-rugklachten-docent meedoen, dan adviseren we je om ook een aantal lessen bij ons te komen volgen. Dan heb je meer profijt van deze opleiding. Dit kan ook eventueel online. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Heb je een blessure? Neem ook dan even contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Praktische informatie

De opleiding wordt gegeven in de Pilates Club op de Energieweg 2C in Alphen aan den Rijn. Op de locatie is koffie, thee en water beschikbaar. Vlakbij ligt winkelcentrum de Baronie waar je broodjes, salades en vers fruit kunt halen. Je kunt ook virtueel aansluiten via Zoom. Een dag van tevoren ontvang je een link naar de meeting.

Interesse?

Schrijf je direct in via deze link! Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Evelien via deze link. Zij is je vaste aanspreekpunt voor alle opleidingen.

Graag tot Pilates!