Pilates met de Ring opleiding

Klassiek Pilates, volgens de principes van Joseph H. Pilates

De Pilates Ring is een lichte en effectieve trainingstool. Je drukt de ring in om tegen de weerstand in te trainen. Tijdens deze opleidingsdag leer je werken met de Pilates Ring, ook wel Magic Circle genoemd. Je gaat ervaren hoe je jouw deelnemers dieper en intensiever kunt laten trainen met behulp van deze uitvinding van Joseph H. Pilates. Je leert hoe Joseph H. Pilates de Ring toepaste in zijn trainingen en hoe je de Pilates Ring kunt toepassen bij de 18 mat oefeningen uit de basis mat Pilates opleiding. De opleiding zorgt ervoor dat je de oefeningen dankzij de Ring technisch beter leert begrijpen, opbouwen maar zeker ook intensiveren. Tijdens de opleidingsdag nemen we alle oefeningen door, heb je gelegenheid om vragen te stellen en ga je met elkaar het geleerde in de praktijk oefenen.

Pilates Club baseert zich volledig op de klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates deze bedoeld heeft. Omdat andere opleidingen gebaseerd zijn op de later ontwikkelde authentieke Pilates kunnen wij jou met ons aanbod een unieke en branche-erkende opleiding bieden. Bovendien geloven wij dat we de gewenste resultaten alleen kunnen behalen door jou goede begeleiding en voortdurende ondersteuning te geven op jouw leerpad. Daarom is er bij onze opleidingen een minimum van 5 en een maximum van 8 deelnemers gesteld per groep en heb je de mogelijkheid om bij de Pilates Club stage te komen volgen.

Wil je jouw kennis over Pilates uitbreiden? Wil je bij ons jouw branche-erkende diploma tot Pilates docent met de Ring behalen? Welkom!

Lesgeld Pilates met de Ring opleiding

1 lesdag: €95,- excl. BTW (€114,95 incl. 21% BTW)

Ontvang een deel van je lesgeld terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Voor onze Pilates opleidingen kun je voor het fiscale jaar 2020 het volledige lesgeld (van alle opleidingen bij elkaar opgeteld) -€250,- aftrekken van de belasting. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Datum Pilates met de Ring opleiding

COVID-19 garantie: Onze opleidingen vinden plaats in onze ruime, goed geventileerde Club.  We houden daarbij zoveel mogelijk afstand van elkaar. Kan een lesdag niet doorgaan vanwege nieuwe maatregelen vanuit de regering? Dan houden we een deel van de lesdag (de theorie) online. In overleg met de groep kan een deel van de praktijk ook online gegeven worden. Het grootste deel van de praktijklessen zal echter altijd plaatsvinden in de Club, omdat wij geloven in persoonlijke begeleiding en jou goed op weg willen helpen in je eigen vaardigheden. Indien daardoor (een deel van) een lesdag niet door kan gaan dan wordt in overleg met de deelnemers een nieuwe lesdag gepland. 

De eerstvolgende datum voor de Pilates met de Ring opleiding is:

Datum 2020
zaterdag 28 november, 12:30 – 16:30

De eindtijd is een richtlijn en afhankelijk van het aantal deelnemers aan de opleiding en het aantal vragen :-).
Komt de datum je niet goed uit? Neem gerust contact met ons op om je voorkeur te delen zodat we daar in de planning rekening mee kunnen houden.

Voorwaarden

Voorafgaand aan de opleiding dien je:

n.b.: mocht je een andere basis mat Pilates opleiding gevolgd hebben en toch aan deze opleiding wilt meedoen, dan adviseren we je om privé-sessies of groepslessen bij ons te komen volgen. Digitaal behoort ook tot de mogelijkheden. Dan heb je meer profijt van deze opleiding. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Heb je een blessure of ben je zwanger? Neem ook dan even contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

Locatie

Pilates Club
Energieweg 2C
2404 HE Alphen aan den Rijn

Praktische informatie

Op de locatie is thee en water beschikbaar. Vlakbij ligt winkelcentrum de Baronie waar je broodjes, salades en vers fruit kunt halen.

Interesse?

Schrijf je direct in via onderstaand formulier! Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Evelien via deze link. Zij is je vaste aanspreekpunt voor alle opleidingen.

Graag tot Pilates!

Inschrijving opleiding Pilates met de Ring

    n.b.: Je ontvangt altijd een factuur.
    Bij het aanmelden ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze daarom eerst door via deze link.