Workshop Pilates met de Ring

Klassiek Pilates, volgens de principes van Joseph H. Pilates

De Pilates Ring is een lichte en effectieve trainingstool. Je drukt de ring in om tegen de weerstand in te trainen. Tijdens deze opleidingsdag leer je werken met de Pilates Ring, ook wel Magic Circle genoemd. Je gaat ervaren hoe je jouw deelnemers dieper en intensiever kunt laten trainen met behulp van deze uitvinding van Joseph H. Pilates. Je leert hoe Joseph H. Pilates de Ring toepaste in zijn trainingen en hoe je de Pilates Ring kunt toepassen bij de 18 mat oefeningen uit de basis mat Pilates opleiding. De opleiding zorgt ervoor dat je de oefeningen dankzij de Ring technisch beter leert begrijpen, opbouwen maar zeker ook intensiveren. Tijdens de workshop behandelen we een stuk theorie, nemen we alle oefeningen door en heb je gelegenheid om vragen te stellen.

Pilates Club baseert zich volledig op de klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates deze bedoeld heeft. Omdat andere opleidingen gebaseerd zijn op de later ontwikkelde authentieke Pilates kunnen wij jou met ons aanbod een unieke en branche-erkende opleiding bieden.

Wil je jouw kennis over Pilates uitbreiden? Wil je bij ons jouw branche-erkende diploma tot Pilates docent met de Ring behalen? Welkom!

Lesgeld Pilates met de Ring

2 avonden: €59 incl. BTW

Ontvang een deel van je lesgeld terug van de Belastingdienst!

Je kunt de kosten voor een opleiding die aansluit bij je (toekomstige) beroep van de belasting aftrekken. Voor onze Pilates opleidingen kun je voor het fiscale jaar 2021 het volledige lesgeld (van alle opleidingen bij elkaar opgeteld) -€250,- aftrekken van de belasting. Kijk voor meer informatie op de website van de Belastingdienst.

Data Pilates met de Ring

Let op: schrijf je uiterlijk 4 januari ’21 in om de Ring op tijd thuis te ontvangen 🙂
Donderdag 7 januari ’21: 19:00 – 21:00  1/2
Donderdag 14 januari ’21: 19:00 – 21:00 2/2

De eindtijd is een richtlijn en afhankelijk van het aantal deelnemers aan de opleiding en het aantal vragen :-).
Komen de data je niet goed uit? Neem gerust contact met ons op om je voorkeur te delen zodat we daar in de planning rekening mee kunnen houden.

Voorwaarden

Voorafgaand aan de opleiding dien je de basis mat Pilates opleiding of minimaal 5 groepslessen Klassiek Pilates te hebben gevolgd.

Heb je een andere basis mat Pilates opleiding gevolgd en wil je toch deze workshop tot Pilates-rugklachten-docent wilt meedoen, dan adviseren we je om ook een aantal privé-sessies bij ons te komen volgen. Dan heb je meer profijt van deze opleiding. Dit kan ook eventueel online. Heb je hier vragen over? Neem dan even contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Praktische informatie

De opleiding wordt online gegeven via Zoom. De link is 15 minuten voor aanvang benaderbaar via Trainin. In Trainin schrijf je jezelf ook in voor deze opleiding.

Interesse?

Schrijf je direct in via deze link! Heb je nog vragen? Neem dan gerust even contact op met Evelien via deze link. Zij is je vaste aanspreekpunt voor alle opleidingen.

Graag tot Pilates!