Workshops

Wij geven regelmatig workshops om je kennis te laten maken met Pilates en Power Pilates. Ook organiseren wij workshops met de Ring, met de Dynaband, Pilates aan het meer en Pilates op een SUP-board. Klik op een titel om meer over de workshop te lezen!

Begin met Pilates
In deze workshop leer je de basis van Pilates. We nemen je in een aantal lessen stap voor stap mee in de wondere wereld van de Pilates-methode. Ideaal om te volgen voordat je gaat beginnen met het volgen van Pilates-lessen of voor leden die onlangs begonnen zijn.
Eerstvolgende startdata:
dinsdag 7 januari ’20 om 19:00 uur
donderdag 9 januari ’20 om 19:00 uur

2020 is ons jubileumjaar! Het jaar waarin we gaan vieren dat we 10 jaar bestaan. Iedere maand trakteren we daarom op een extraatje. Om maar direct goed van start te gaan hiermee bieden we in januari 2020 een aantal extra workshops aan waar je aan mee kunt doen tijdens de reguliere lessen. Zonder extra betaling. Gewoon, een cadeautje van ons als dank dat we jouw vertrouwen hebben als lid van de Pilates Club. Zo kan je 2020 beginnen met niet alleen goede voornemens, je kan ze direct waarmaken 🙂 Zie onderstaand het aanbod:

Pilates met de Ring
De Pilates Ring is een lichte en effectieve trainingstool. Je drukt de ring in om tegen de weerstand in te trainen. In deze workshop leer je hoe je dieper en intensiever kunt trainen met behulp van deze uitvinding van Joseph H. Pilates. Eerstvolgende data:
donderdag 9 januari ’20 om 20:00 uur
zaterdag 18 januari ’20 om 9:30 uur
maandag 27 januari ’20 om 20:00 uur

Begin met Power Pilates
Je bent al een tijdje lid van de Pilates Club en doet mee met de Pilates-lessen. Je zou graag naar een niveau hoger willen gaan, maar dat kan niet bij de lessen die je nu volgt. Herken je jezelf hierin? Kom dan meedoen met de workshop: Begin met Power Pilates!
Eerstvolgende startdata:
donderdag 16 januari ’20 om 20 uur
dinsdag 27 januari ’20 om 20:00 uur

Pilates met de Dynaband
Tijdens deze workshop wordt gewerkt met het elastiek, ook wel Dynaband genoemd. Waar je de de Pilates Ring induwt om weerstand te creëren, zal je tijdens deze workshop juist ervaren wat een verschil het maakt om de Dynaband te gebruiken, waar je het elastiek opzij trekt om weerstand te creëren.
Eerstvolgende data:
donderdag 16 januari ’20 om 9:00 uur
woensdag 22 januari ’20 om 20:00 uur

Zwangerschapspilates
Met het beoefenen van Pilates kan je bekkeninstabiliteit, incontinentie en rugklachten voorkomen, verminderen of zelfs laten verdwijnen. Tijdens deze lessen worden inspanning en ontspanning gecombineerd en is er veel aandacht voor de bekkenbodem, de rug en de nek. Er wordt uitgelegd hoe je de oefeningen aan kunt passen, zodat je hierna ook mee kunt doen met de reguliere lessen.
Eerstvolgende startdatum:
woensdag 22 januari ’20 om 19 uur

Pilates aan het meer
In de zomerperiode nodigen wij iedereen graag uit om te komen naar de workshop Pilates aan het Meer. Kom genieten van de buitenlucht, de Zegerplas en natuurlijk Pilates!
Deze workshops worden medio april weer in de agenda geplaatst 🙂

SUP & Pilates
Bij  mooi weer wordt de workshop ‘SUP & Pilates’ georganiseerd. Tijdens deze workshop wordt gebruik gemaakt van grote planken die drijven op het water. Het is een combinatie van SUP (Stand Up Paddle) en Pilates.
Deze workshops worden medio april weer in de agenda geplaatst 🙂