Workshops

Wij geven regelmatig workshops om je kennis te laten maken met Pilates en Power Pilates. Ook organiseren wij workshops met de Ring, Pilates aan het meer en Pilates op een SUP-board. Klik op een titel om meer over de workshop te lezen!

Begin met Pilatespilates alphen aan den rijn schoulder bridge
In deze workshop leer je de basis van Pilates. We nemen je in 2 lessen stap voor stap mee in de wondere wereld van de Pilates-methode. Ideaal om te volgen voordat je gaat beginnen met het volgen van Pilates-lessen of voor leden die onlangs begonnen zijn.

Pilates aan het meer
In de zomerperiode nodigen wij iedereen graag uit om te komen naar de workshop Pilates aan het Meer. Kom genieten van de buitenlucht, de Zegerplas en natuurlijk Pilates!

SUP & Pilates
Bij  mooi weer wordt de workshop ‘SUP & Pilates’ georganiseerd. Tijdens deze workshop wordt gebruik gemaakt van grote planken die drijven op het water. Het is een combinatie van SUP (Stand Up Paddle) en Pilates.

Zwangerschapspilates
Pilates tijdens en na de zwangerschap biedt vele voordelen voor je lichaam. Het zorgt voor sterke spieren, een betere houding, souplesse en balans. Met het beoefenen van Pilates kan je bekkeninstabiliteit, incontinentie en rugklachten voorkomen, verminderen of zelfs laten verdwijnen.

Begin met Power Pilates
Je bent al een tijdje lid van de Pilates Club en doet mee met de Pilates-lessen. Je zou graag naar een niveau hoger willen gaan, maar dat kan niet bij de lessen die je nu volgt. Herken je jezelf hierin? Kom dan meedoen met de workshop: Begin met Power Pilates!

Pilates met de RingPilates met de Ring
De Pilates Ring is een lichte en effectieve trainingstool. Je drukt de ring in om tegen de weerstand in te trainen. In deze workshop leer je hoe je dieper en intensiever kunt trainen met behulp van deze uitvinding van Joseph H. Pilates.