Joseph H. Pilates: “Na 10 sessies zal je het verschil voelen, na 20 sessies zal je het verschil zien, en na 30 sessies zal je een heel nieuw lichaam hebben”.Privé- en duetsessies

Tijdens privésessies word je 1-op-1 begeleid in de Pilates-methode. De oefeningen worden afgestemd op jouw behoeftes, niveau, lichaamstype en tijdschema om optimale resultaten te verkrijgen. De oefeningen kunnen worden aangepast als je je belastbaarheid weer wilt opbouwen na een blessure. Ook kunnen de sessies je juist meer uitdaging bieden in je Pilates work-out. Tijdens de sessies maken we gebruik van diverse apparatus alsmede de mat. Wij hebben de beschikking over de apparatus: Reformer, Wunda Chair, Tower, Ladder Barrel, Spine Corrector, Pedi Pole, Foot Corrector, Toe Exerciser, Breat-a-Sizer, Neck Stretcher, Air Plane Board en diverse Poles.

De eerste sessie betreft altijd een intake waarbij wederzijds (met elkaar en met Pilates) kennis wordt gemaakt en het doel van de trainingen wordt besproken.  Daarna gaan we direct met elkaar aan de slag. De dag en het tijdstip van trainen wordt in onderling overleg gemaakt.

Wil je liever samen met iemand trainen? Duetsessies zijn ook mogelijk!

Aanvullende regels per 3 november ’20 volgens de richtlijnen van het RIVM:

 • Wij hanteren geen mondkapjesplicht, je mag er uiteraard wel 1 dragen. Wij adviseren om deze tijdens het sporten af te doen zodat je vrij kan ademen.
 • Kom op tijd en uiterlijk 5 minuten voor de sessie naar de Club.
 • Trek beneden je schoenen en jas uit en laat ze daar staan/ hangen.
 • Je mag vanaf 5 minuten voor aanvang direct doorlopen naar de leszaal zodat we zo min mogelijk tijd verliezen tussen de sessies door.
 • Houd rekening met elkaar op de trap, wacht tot een tegenligger boven of beneden is voordat je je weg vervolgd. Afdalers hebben altijd voorrang.
 • Was je handen direct na binnenkomst. Maak je handen goed droog en smeer ze daarna  in met de desinfectiegel.
 • Wacht (in stilte!) aan de tafel achterin de zaal totdat de vorige sessie is afgelopen (tip: zet ondertussen je telefoon even uit).
 • Houd 1,5 meter afstand tot elkaar. Zie daarvoor de richtlijnen vanuit de Rijksoverheid.
 • Annuleer je reservering als je last hebt van verkoudheid, hoesten en/of koorts. Annuleren kan tot 12 uur van tevoren kosteloos. Daarna kan je wel annuleren, maar worden de strip(pen) in rekening gebracht.
 • Alle deuren en ramen blijven tijdens de les open zodat er verse lucht naar binnen kan. We vragen je daarom om zo min mogelijk persoonlijke eigendommen mee te nemen en sleutels/ telefoon binnen in de zaal op de plankjes naast de deur of op de tafel neer te leggen.
 • Gebruik de papieren doekjes en de spray om je mat na afloop van de les goed te reinigen. De papier-dispensers hangen verspreid door de zaal.
 • Na afloop van de sessie vertrek je direct uit de leszaal, trek je schoenen en je jas beneden in de gang weer aan.
 • Ga na de les niet nakletsen, niet in de leszaal, niet op de gang en ook niet buiten.
 • Het toilet blijft open, no worries 😉.
 • Als de trainster last heeft van verkoudheid, hoesten en/of koorts wordt de les geannuleerd.

Lestijden privé- en duetsessies

Privé- en duetsessies bij de Pilates Club in Alphen aan den Rijn zijn mogelijk op onderstaande tijden. De locatie van deze sessie betreft onze hoofdvestiging op het adres Energieweg 2C in Alphen aan den Rijn. Andere locaties in onderling overleg. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 22:00
Zaterdag: 08:00 – 17:00

Tarieven privé- en duetsessies

Bekijk via deze link de tarieven  van de privé- en duetsessies. Klik op de titel om direct tegoed voor de sessies aan te schaffen. Dit kan via iDEAL of middels contante betaling.