Joseph H. Pilates: “Na 10 sessies zal je het verschil voelen, na 20 sessies zal je het verschil zien, en na 30 sessies zal je een heel nieuw lichaam hebben”.Privé- en duetsessies

Tijdens privésessies word je 1-op-1 begeleid in de Pilates-methode. De oefeningen worden afgestemd op jouw behoeftes, niveau, lichaamstype en tijdschema om optimale resultaten te verkrijgen. De oefeningen kunnen worden aangepast als je je belastbaarheid weer wilt opbouwen na een blessure. Ook kunnen de sessies je juist meer uitdaging bieden in je Pilates work-out. Tijdens de sessies maken we gebruik van diverse apparatus alsmede de mat. Wij hebben de beschikking over de apparatus: Reformers, Cadillac, Wunda Chair, High Chair, Towers, Ladder Barrel, Spine Corrector, Pedi Pole, Foot Corrector, Toe Exerciser, Breat-a-Sizer, Neck Stretchers, Air Plane Boards en diverse Poles.

De eerste sessie betreft altijd een intake waarbij wederzijds (met elkaar en met Pilates) kennis wordt gemaakt en het doel van de trainingen wordt besproken.  Daarna gaan we direct met elkaar aan de slag. De dag en het tijdstip van trainen wordt in onderling overleg gemaakt.

Wil je liever samen met iemand trainen? Duetsessies zijn ook mogelijk!

Lestijden privé- en duetsessies

Privé- en duetsessies bij de Pilates Club in Alphen aan den Rijn zijn mogelijk op onderstaande tijden. De locatie van deze sessie betreft onze vestiging op het adres Energieweg 2C in Alphen aan den Rijn. Andere locaties in onderling overleg. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 21:00
Zaterdag: 08:00 – 17:00

Tarieven privé- en duetsessies

Bekijk via deze link de tarieven  van de privé- en duetsessies.