In deze interactieve workshop leer je alles over de oorzaken van rugklachten en hoe rugklachten voorkomen kunnen worden. Tevens nemen we een aantal basis Pilates oefeningen door en laten we je ervaren hoe de oefeningen aan te passen zijn bij rugklachten. Om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen is er een maximum van 9 inschrijvingen. De workhop gaat door bij een minimum van 6 inschrijvingen.

Een blessure.. wat nu?

Datum: maandag 27 november, 20:00 – 21:30. Kosten: 2 strippen van je account of een starterstegoed van €15,-.

*TIP* Draag tijdens deze workshop makkelijk zittende sportkleding dat goed sluit om je lichaam, zodat wij goede begeleiding kunnen geven. Ook is het handig om een flesje water mee te nemen en eventueel een notitieblokje om e.e.a. te noteren. Sportschoenen zijn niet nodig, schone sokken zijn gewenst.

Ben je nieuw bij de Pilates Club? Welkom! Vul onderaan deze pagina je gegevens in om een account aan te maken. Je ontvangt daarna een persoonlijke bevestiging met je accountgegevens. Kies vervolgens bij ‘Tegoed inkopen’ voor een starterstegoed van 2 strippen voor €15,-. Reserveren gaat daarna gemakkelijk via deze link.
Reserveer je liever nog niet online? Of wil je eerst meer informatie ontvangen? Je kunt Evelien altijd bellen via 0172-577138. Ook kun je haar een what’s-app sturen via 06-41985653.

Ben je al lid van de Pilates Club? Reserveer dan deze workshop via je account op de website.

n.b.: Heb je rugklachten, dan raden wij altijd aan om eerst langs te gaan bij een specialist of therapeut. Wij werken veel samen met de Alphense pecialisten van Sanos Rugzorg, Kruijdenberg fysiotherapie en Cesartherapie Kapel alwaar je een afspraak kunt maken voor een functioneel onderzoek. Aan de hand van dit onderzoek kunnen zij bepalen of je deel kunt nemen aan deze workshop. Het kan namelijk heel goed zijn dat het eerst nodig is alleen behandelingen bij de specialist of therapeut te volgen, alvorens je bij ons aan de slag kan. Ben je onder behandeling van een andere specialist of therapeut, dan raden wij aan eerst navraag te doen bij je behandelaar alvorens deze workshop te starten.

ACCOUNT AANMAKEN

Bij het aanmaken van een account ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Lees deze daarom eerst door via deze link.

[register voorwaarden=’

]