Het is weer zomer en dus tijd voor SUP & Pilates! Tijdens deze workshop wordt gebruik gemaakt van grote planken die drijven op het water. Het is een combinatie van SUP (Stand Up Paddling) en Pilates. Na een korte SUP-instructie waarbij we je de ins en outs vertellen van SUP, stappen we op de SUP-plank. Vervolgens peddelen we een stuk de haven uit. Daar maken we de planken en paddles aan elkaar vast en starten we de Pilatesles. Na een heerlijke ontspanning, dobberend op het water, peddelen we weer terug naar de haven.

SUP en Pilates in Alphen aan den RijnKom je naar SUP & Pilates? Zorg er dan voor dat je 5 minuten van tevoren aanwezig bent en nauw sluitende kleding aan hebt, het liefst van nylon o.i.d.. Mocht je per ongeluk in het water vallen, dan is het met deze kleding aan niet zo zwaar om weer op de plank te klimmen. De opstapplaats van de workshop is bij Haven aan den Rijn, de haven achter de Baronie. We verzamelen op de Energieweg 2C.

Doe je ook mee? 🙂

Data 2021

dinsdag 30 maart, 12:00 – 13:15
zaterdag 15 mei 11:00 – 12:15

27 mei t/m 30 september: iedere donderdag 20:00 – 21:15

Bij slecht weer (bijvoorbeeld voorspelde onweer) gaat de workshop niet door. De ingeschreven deelnemers ontvangen in dit geval uiterlijk 1 uur voorafgaand per mail. Zorg er dus voor dat je je gegevens in je account actueel houd en je mail checkt voor vertrek!

De kosten van deze workshop + huur van het SUP-board: 2 credits van je account of eenmalig €12,95. Klik hier om je direct in te schrijven.

SUP & Pilates in Alphen aan den Rijn