Kom genieten van de buitenlucht en de natuur! Tijdens deze workshop wordt een Pilatesles gegeven, afgestemd op de aanwezige deelnemers. Op deze manier is én blijft het voor iedereen een uitdaging.

Pilates aan het Meer in Alphen aan den Rijn Pilates aan het Meer wordt gegeven aan de Zegerplas, bij de dagcamping, ter hoogte van de “t-steiger”. De exacte locatie kan je op dat moment herkennen aan de vlag van Pilates Club. Klik hier voor een routebeschrijving.

Data 2021

Vanaf mei t/m september:
woensdag 10:15 – 11:10 (m.u.v. schoolvakanties)
zaterdag 10:15 – 11:10

De kosten van deze workshop: 1 credit van je account. Klik hier om je direct in te schrijven.

Kom je naar Pilates aan het Meer? Neem een grote handdoek en een eigen matje mee. Bij slecht weer wordt de workshop binnen gegeven bij de Pilates Club aan de Energieweg 2C. De ingeschreven deelnemers ontvangen in dit geval uiterlijk 1 uur voorafgaand per mail. Zorg er dus voor dat je je gegevens in je account actueel houd en je mail checkt voor vertrek!

Ook organiseren wij regelmatig de workshop SUP & Pilates.  Lees meer over deze workshop via deze link.

PC1604_slider aan het meer

Wat klanten zeggen over deze workshop…

Ach, wat had ik er de pest in toen de wekker afging “o, waarom heb ik mij opgegeven”. Maar ja, dat zou ik ook hebben om 9 uur als je bedenkt dat ik veel te laat de vorige avond ben gaan slapen.

Maar mensen, wat is dat toch heerlijk, zo in de vroege ochtend aan het meer sporten. Weinig mensen nog om je heen, heerlijk koel en uitzicht op het meer en de skyline van Alphen.
Een verdwaald zwemteam is al heel fanatiek het hele meer aan het afzwemmen.
Het gekwetter van vogels in de struikgewassen en gekwaak van de eenden in het water.

Ik kan het iedereen aanraden. Net als ik zal je ook schelden als de wekker gaat, maar als je er eenmaal bent dan ben je blij dat je het gedaan hebt.