Volg gratis Pilates lessen bij Pilates Club Alphen aan den Rijn!

Via ons rooster kan je online je proefweek Pilates bij de Pilates Club in Alphen aan den Rijn reserveren. Vul het formulier in waarmee je je eigen account aanmaakt (of log in als je al een account hebt). Via je eigen account kan je de Pilateslessen reserveren. Tijdens de proefweek kan een week lang Pilatesles en Tower Pilates les in de Club volgen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

Heb je hulp nodig bij het reserveren? Je kunt Evelien altijd bellen via 0172-577138. Ook kun je haar een what’s-app sturen via 06-41985653.

n.b.: Als je een blessure hebt, een (andere) gezondheidskwestie hebt of zwanger bent, consulteer dan eerst je (huis)arts. Bij een positief advies van de arts ben je van harte welkom. Geef dit vóór de les door aan de trainer, zodat er rekening met je kan worden gehouden.

*TIP* Draag tijdens de lessem makkelijk zittende sportkleding dat goed sluit om je lichaam, zodat wij goede begeleiding kunnen geven. Draag kleding zonder ritsen. Ook is het handig om een flesje water mee te nemen. Sportschoenen en een matje zijn niet nodig, schone sokken en een handdoek zijn gewenst.

Veel plezier met jouw proeflessen Pilates in Alphen aan den Rijn!

Wil je ook thuis trainen? Ga naar www.pilateswinkel.nl voor al je benodigdheden!