Volg gratis Pilates lessen bij Pilates Club Alphen aan den Rijn!

Tijdens een gratis proefweek kan je vrijblijvend deelnemen aan de lessen Pilates basis tot half-gevorderd op de mat om te kijken of de Club bij je past. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Je eerste les reserveer je gemakkelijk door op deze link te klikken. Let op: De half-gevorderde (30 minuten) en de gevorderde (60 minuten) lessen zijn alleen boekbaar als je minimaal 10 basis mat Pilates lessen bij ons hebt gevolgd. Wil je een Tower of een Reformer les uitproberen? Dan schaf je daarvoor losse credit(s) aan.

Heb je hulp nodig bij het reserveren? Je kunt Evelien altijd bellen via 0172-577138. Ook kun je haar een WhatsApp sturen via 06-41985653.

n.b.: Als je een blessure hebt, een (andere) gezondheidskwestie hebt of zwanger bent, consulteer dan eerst je (huis)arts. Bij een positief advies van de arts ben je van harte welkom. Geef dit vóór de les door aan de trainer, zodat er rekening met je kan worden gehouden.

*TIP* Draag tijdens de lessen makkelijk zittende sportkleding dat goed sluit om je lichaam, zodat wij goede begeleiding kunnen geven. Draag kleding zonder ritsen of scherpe punten ter bescherming van jezelf en onze materialen. Ook is het handig om een flesje water mee te nemen. Sportschoenen en een matje zijn niet nodig, schone sokken en een anti-slip handdoek zijn gewenst.

Veel plezier met jouw proeflessen Pilates in Alphen aan den Rijn!

Wil je ook thuis trainen? Ga naar www.pilateswinkel.nl voor al je benodigdheden!