Pilates Club Alphen aan den Rijn

De Pilates-methode is een uniek systeem van rek- en krachtoefeningen en is meer dan 80 jaar geleden door Joseph H. Pilates ontwikkeld. Van het beoefenen van Pilates krijg je sterke spieren, een betere houding, meer souplesse en een betere balans. Bij Pilates Club Alphen aan den Rijn werken Pilates trainers en mastertrainers die gespecialiseerd zijn in Klassiek Pilates, de meest pure vorm van Pilates.


Wij zijn 6 dagen per week open en er zijn lessen op verschillende tijden van de dag. Groepslessen bij de Pilates Club worden gegeven in 3 niveaus: Pilates, 30 minuten Pilates en Power Pilates. Ook geven wij Tower Pilates waarbij we gebruik maken van veren voor extra weerstand. Naast de groepslessen worden ook regelmatig workshops georganiseerd om je kennis te laten maken met Pilates bij de Club, voor zowel beginners als gevorderde Pilates-liefhebbers. In het zomerseizoen organiseren we de workshops SUP & Pilates en Pilates aan het Meer voor alle liefhebbers van buiten sporten.Kom langs voor een gratis proefles en ontdek zelf alle voordelen van Pilates bij de Pilates Club! Reserveer via deze link je proefles online.Ben je Pilatestrainer in spé en wil je alle ins en outs weten van Klassiek Pilates? Bekijk dan ons interne opleidingsaanbod.


Heb je vragen? Bel ons op 0172-577138. Ook kan je een WhatsApp bericht sturen via 06-41985653.Graag tot Pilates!Direct naar…Rooster 》


Tarieven 》》