In deze workshop leer je de basis van Pilates. Ideaal om te volgen voordat je gaat beginnen met het volgen van Pilateslessen of voor leden die onlangs begonnen zijn. We nemen je in deze workshop stap voor stap mee in de wondere wereld van de Pilates-methode. Er worden lessen op beginnersniveau gegeven en uitleg over de basisprincipes van Pilates. Tijdens de les behandelen we ook vragen van de deelnemers. Om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen is er een maximum van 8 inschrijvingen.

De eerstvolgende data en tijden staan op deze pagina. Via de pagina kan je je ook direct inschrijven. Komen deze data of tijden je niet uit? Uiteraard kan je er ook voor kiezen om op een andere datum/ tijdstip een proeflessen te volgen.

begin met pilates in alphen aan den rijn

Heb je een blessure of ben je zwanger?
Lees hier meer over Pilates & blessures.
Lees hier meer over Pilates & zwangerschap.

 

Wil je eerst meer informatie ontvangen? Je kunt Evelien altijd bellen via 0172-577138. Ook kun je haar een what’s-app sturen via 06-41985653.

*TIP* Draag tijdens de eerste les makkelijk zittende sportkleding dat goed sluit om je lichaam, zodat wij goede begeleiding kunnen geven. Ook is het handig om een flesje water mee te nemen. Sportschoenen zijn niet nodig, schone sokken zijn gewenst

Graag tot Pilates!