Begin met Pilates!

In deze workshop leer je de basis van Pilates. Ideaal om te volgen voordat je gaat beginnen met het volgen van Pilateslessen of voor leden die onlangs begonnen zijn. We nemen we je in deze workshop stap voor stap mee in de wondere wereld van de Pilates-methode. Er worden lessen op beginnersniveau gegeven en uitleg over de basisprincipes van Pilates. Tijdens de les behandelen we ook vragen van de deelnemers. Om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen is er een maximum van 10 inschrijvingen.

Heb je een blessure of ben je zwanger?
Lees hier meer over Pilates & blessures.
Lees hier meer over Pilates & zwangerschap.

Data juni/juli 2019:
donderdag 27 juni & 4 juli 2019, 19:00 – 19:55
maandag 1 & 8 juli 2019, 20:00 – 20:55

Komen deze data je niet uit? Uiteraard kan je er ook voor kiezen om op een andere datum/ tijdstip een proefles te volgen. Wij adviseren dan wel om voor een gewone Pilatesles te kiezen, dus niet voor een 30 minuten Pilates, Power Pilates of Tower Pilates les.

begin met pilates in alphen aan den rijn

Ben je nieuw bij de Pilates Club? Welkom! Maak je keuze voor de proefles via deze kalender. Je ontvangt daarna een persoonlijke bevestiging met je accountgegevens. Via je account kan je online de eerste workshop (gratis!) reserveren als proefles. Wil je na deze eerste workshop ook de volgende les volgen? Kies dan voor een starterstegoed van 2 strippen voor €19,-. Dan heb je na het volgen van de workshop nog een strip over om te kunnen gebruiken. Reserveren gaat, na het aanmaken van je account, gemakkelijk via de website of via de App.

Wil je eerst meer informatie ontvangen? Je kunt Evelien altijd bellen via 0172-577138. Ook kun je haar een what’s-app sturen via 06-41985653.

Let op! Het is alleen mogelijk aan te sluiten bij de tweede les als je ook aan de eerste les deel hebt genomen. Kan je bij de eerste datum niet aanwezig zijn maar wil je wel graag deelnemen? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

*TIP* Draag tijdens de proefles makkelijk zittende sportkleding dat goed sluit om je lichaam, zodat wij goede begeleiding kunnen geven. Ook is het handig om een flesje water mee te nemen. Sportschoenen zijn niet nodig, schone sokken zijn gewenst

Ben je al lid van de Pilates Club? Reserveer dan deze workshop via je account op de website. De workshops kosten 1 strip per keer.

Graag tot Pilates!