Joseph H. Pilates: “Het gaat er niet om wat je doet, maar hoe je het doet.”

Pilates in Alphen aan den Rijn

De Pilates-methode is een uniek systeem van rek- en krachtoefeningen en is meer dan 80 jaar geleden door Joseph H. Pilates ontwikkeld. Van het beoefenen van Pilates krijg je sterke spieren, een betere houding, meer souplesse en een betere balans.

Pilates traint het hele lichaam

Pilates is niet zweverig, het is juist heel functioneel! Met Pilates leer je aan om je dieper gelegen spieren te activeren. Het is een ketentraining waarbij je hele lichaam wordt geprikkeld. Hierdoor worden overbelaste spieren ontlast en verwaarloosde spieren geactiveerd en versterkt. Pilates is in veel gevallen ook geschikt voor mensen met blessures en zwangere dames. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan, dus neem gerust even contact op voor een persoonlijk advies.

Bewezen succes

De methode wint steeds meer aan populariteit, omdat deze goede resultaten oplevert én stoelt op meer dan 80 jaar van bewezen successen. Pilates heeft de kracht om je iedere training uit te dagen. Je leert constant waardoor de methode leuk en afwisselend blijft.

Lesvormen

Bij de Pilates Club geven we les volgens de Klassieke Pilates-methode, zoals Joseph H. Pilates het bedoeld heeft. De Pilateslessen worden gegeven in verschillende niveaus:

Basis tot half-gevorderde Pilates: Pilates

Pilates is uitstekend geschikt voor beginnende sporters. Ook is het geschikt voor zwangere dames en mensen met blessures (na goedkeuring van de behandelend arts of therapeut). Wij raden altijd aan om te beginnen met deze lessen zodat je een goede basis legt in je lijf. Zodra je de oefeningen beter kent kan je ook aan half-gevorderd Pilates meedoen. Kosten: een gratis proefles of 1 strip van je account per les, lestijd: 55 minuten.

Gevorderde Pilates: Power Pilates

Power Pilates is voor de Pilates-beoefenaar die een stap verder wil gaan in de Pilates-methode. Belangrijk is dat je de basis- en half-gevorderde oefeningen van Pilates kent en deze goed kunt uitvoeren. Tijdens deze les worden namelijk oefeningen gedaan uit alle niveaus: basis, half-gevorderd én gevorderd. Kosten: een gratis proefles of 1 strip van je account per les, lestijd: 55 minuten.

Tower Pilates (alle niveau’s)

Tower Pilates staat garant voor snel resultaat. Tijdens deze les werken we met veren voor extra weerstand. Dit helpt je om de Pilates-oefeningen diep te voelen en onder controle uit te voeren. In tegenstelling tot de oefeningen op de mat is er bij Tower Pilates geen vaste volgorde waardoor de les perfect kan worden afgestemd op jouw behoefte. Deze les is daarom geschikt voor alle niveaus. Kosten: 2 strippen van je account per les, lestijd: 45 minuten.

Joseph H. Pilates: “Pilates is volledige coördinatie van lichaam, geest en ziel”.

Begin! Reserveer direct je gratis proefles via www.pilatesclub.nl/proefles.

Pilates in Alphen aan den Rijn?pilates in alphen aan den rijn

Bij de Pilates Club in Alphen aan den Rijn ben je aan het juiste adres voor groepslessen, workshops, opleidingen, materiaal en privé- & duetsessies.

Klik op het lesrooster om te bekijken wanneer wij Pilates groepslessen geven.

Klik hier voor meer informatie over Pilates privé- en duetsessies.

Wil je ook thuis trainen? Ga naar www.pilateswinkel.nl voor al je benodigdheden!Pilates in Alphen aan den Rijn Pilates in Alphen aan den Rijn Pilates in Alphen aan den Rijn Pilates in Alphen aan den Rijn Pilates in Alphen aan den Rijn