Voor werkgevers

Pilates Club heeft de mogelijkheid om bedrijfsfitness op maat aan te bieden. Bedrijfsfitness op maat geeft werknemers en werkgevers de mogelijkheid gezond te bewegen en rug- en nekklachten te voorkomen. Geïnteresseerd? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Pilates Club is ook aangesloten bij het Nationaal Bedrijfsfitness Plan. Een unieke arbeidsvoorwaarde die werknemers van deelnemende bedrijven de mogelijkheid biedt om met gemiddeld 40% belastingvoordeel te gaan bewegen! Bedrijfsfitness Nederland is de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan voor werkgevers geheel kosteloos verzorgt.

Voor werknemers

Het Nationaal Bedrijfsfitness Plan als dé gezonde arbeidsvoorwaarde geeft je de mogelijkheid om met gemiddeld 40% korting te fitnessen bij een fitnesscentrum naar keuze. Zo betaalt de Belastingdienst dus eigenlijk gewoon mee aan je abonnement! Dit maakt fitness niet alleen leuk en gezond, maar óók voordelig! Lees hieronder meer over de voordelen van het Nationaal Bedrijfsfitness Plan.

Neemt het bedrijf waar jij werkt nog geen deel aan het Nationaal Bedrijfsfitness Plan? Tip je werkgever door deze link door te sturen.

Gezonde arbeidsvoorwaarde

Gezondheid is een groot goed. Op de eerste plaats voor jezelf, maar ook de overheid en het bedrijfsleven zijn er veel aan gelegen om een gezonde levensstijl te stimuleren. Om die reden zijn er fiscale regelingen in het leven geroepen, waardoor onder meer bedrijfsfitness financieel aantrekkelijk wordt! Reeds vele werkgevers hebben de mogelijkheid aangegrepen om bedrijfsfitness op te nemen in het arbeidsvoorwaardenpakket.
Lees meer

Aantrekkelijk belastingvoordeel

Voor velen blijkt de prijs een belangrijke reden om niet te gaan fitnessen. Wellicht geldt dit ook voor jou en ben je om die reden nog niet begonnen. Of je sport al wel, maar zou dit graag voordeliger willen doen. Via je werkgever kun je het  abonnementsgeld laten verrekenen met je brutosalaris. Deze verrekening zorgt voor een belastingvoordeel van maar liefst gemiddeld 40%!
Lees meer

Grootste bedrijfsfitnessnetwerk

Met ruim 1.800 aangesloten fitnesscentra kan je kiezen uit het grootste bedrijfsfitnessnetwerk van Nederland! Zo is er altijd wel een geschikt fitnesscentrum in de buurt te vinden, vaak zelfs in je eigen woonplaats! Naast een ruime keuze in fitnesslocaties, heb je ook keuze uit hoe vaak, wanneer en voor welke periode je een abonnement wilt aangaan. Tip: klik op de landkaart om de deelnemende centra uit je regio te bekijken!
Lees meer

Persoonlijke Klantenservice

De Klantenservice van Bedrijfsfitness Nederland, de organisatie die het Nationaal Bedrijfsfitness Plan verzorgt, speelt een belangrijke centrale rol. Hier wordt je aanvraag verwerkt en vindt afstemming plaats met je werkgever en de fitnesscentra. Hierdoor heb jij het gemak van één vast aanspreekpunt en ben je verzekert van een optimale dienstverlening.
Lees meer

Kostenneutraal voor de werkgever

De volledige opzet, implementatie en uitvoering van de arbeidsvoorwaarde ‘fitnessen met belastingvoordeel’ neemt Bedrijfsfitness Nederland voor je werkgever geheel kosteloos uit handen. Zo hoeft jouw werkgever dus geen budget of tijd vrij te maken om het Nationaal Bedrijfsfitness Plan aan te gaan bieden! Reeds vele toonaangevende werkgevers maken dan ook al gebruik van deze unieke dienstverlening en hebben het Nationaal Bedrijfsfitness Plan opgenomen in het arbeidsvoorwaardenpakket.
Lees meer

Bedrijfsfitness
bedrijfsfitness