Volg online les bij de Pilates Club! Er zijn 3 opties: deelnemen wanneer je zelf wilt via een vooraf opgenomen les/ video, deelnemen aan een les via Zoom en deelnemen via een livestream.

Vooraf opgenomen lessen

Via ons online platform Klassiekpilates.nl kan je onbeperkt online lessen streamen, waar en wanneer jij wilt. Eenmaal member van ons platform kan je alle lessen volgen, geen uitzonderingen! Het online platform is inclusief bij ons Pilates Club Pro abonnement. Heb je geen Pro abonnement? Dan kan je ook apart een abonnement afsluiten via Klassiekpilates.nl. Voor maar 1,- kan je 8 dagen lang het platform uitproberen!

Online lessen via Zoom

Als er maatregelen zijn vanuit de overheid waardoor wij niet fysiek open mogen, bieden we ook lessen via Zoom aan waarmee je gecorrigeerd kan worden. Je schrijft je in op een dag en tijdstip naar keuze via ons rooster. Je ontvangt 15 minuten voorafgaand aan de les een link naar de omgeving waar je in kunt loggen. De link naar de les kan je zien door te klikken op de gereserveerde les in de Pilates Club app. Je hebt in principe alleen een werkende internetverbinding nodig op je laptop of tablet. Het is aan te raden om voorafgaand even de Zoom app te installeren op je laptop of tablet, omdat de les via de app van Zoom zelf het makkelijkst te volgen is. Je bepaalt tijdens de sessie zelf of je je camera wel of niet aanzet. Als je je camera aanzet, zorg er dan voor dat je goed zichtbaar bent zodat je ook gecorrigeerd kan worden. De lessen via Zoom worden niet opgenomen om privacy te waarborgen.

Online Pilates via livestream

Als er maatregelen zijn vanuit de overheid waardoor wij niet fysiek open mogen, bieden we ook lessen via livestream. Tijdens de online Pilateslessen via livestream doen we alle oefeningen visueel voor. Bij deze les heb je alleen een matje en een laptop of tablet nodig met een internetverbinding. Je ontvangt 15 minuten voorafgaand aan de les een link naar de livestream. De link naar de les kan je zien door te klikken op de gereserveerde les in de Pilates Club app. De les blijft na afloop nog een aantal dagen beschikbaar en wordt daarna geplaatst op ons platform Klassiekpilates.nl, met alle vooraf opgenomen lessen.