Online lessen

Volg online les bij de Pilates Club! Er zijn 2 opties: deelnemen wanneer je zelf wilt via een vooraf opgenomen les/ video of deelnemen aan een les via Zoom in het rooster.

Vooraf opgenomen lessen

Via onderstaand formulier kan je jezelf inschrijven op een les naar keuze. Je ontvangt dan een link naar een filmpje waarmee je de les kunt volgen. Je betaald hiervoor de reguliere kosten van een les, dus 1 credit van je account per les. De les blijft tot het einde van de maand beschikbaar.

Online lessen Pilates Club Alphen aan den Rijn

    ben je al lid, maar heb je geen geldige credit(s)? Maak dan even je keuze in credit(s) kenbaar via de mail of neem ze direct af via je account!

Veelgestelde vragen online Pilates opgenomen lessen

Online lessen via Zoom

Vanaf heden bieden we ook lessen via Zoom aan. Je schrijft je in op een dag en tijdstip naar keuze via ons rooster. Je ontvangt 15 minuten voorafgaand aan de les een link naar de omgeving waar je in kunt loggen. De link naar de les ontvang je via de Pilates Club app via Trainin. Je hebt in principe alleen een werkende internetverbinding nodig op je laptop of tablet. Het is aan te raden om voorafgaand even de Zoom app te installeren op je laptop of tablet, omdat de les via de app van Zoom zelf het makkelijkst te volgen is. Je bepaalt tijdens de sessie zelf of je je camera wel of niet aanzet. Als je je camera aanzet, zorg er dan voor dat je goed zichtbaar bent zodat je ook gecorrigeerd kan worden. De lessen via Zoom worden niet opgenomen om privacy te waarborgen.

Onderstaand vind je ons aanbod live lessen van de komende 7 dagen. Via deze link kom je in ons reserveringssysteem en kan je meer live lessen vinden.