De Pilates-methode is een uniek systeem van oefeningen en is meer dan 80 jaar geleden door Joseph H. Pilates ontwikkeld. Pilates noemde zijn methode ‘The Art of Contrology’. Van het beoefenen van Pilates krijg je meer controle dankzij sterke spieren, een betere houding, meer souplesse en een betere balans. Bij de Pilates Club zijn we gespecialiseerd in Klassiek Pilates: Contrology, de meest pure vorm van Pilates.

Pilates 4 Kids! Dit is de dochter van Evelien, Rosanne. Ook altijd aanwezig bij de kids lessen.

Pilates 4 Kids

Gezellig bewegen met elkaar!

Iedere woensdag van 13:00 tot 13:45 uur: Pilates 4 Kids

Pilates 4 Kids is een laagdrempelige les voor kinderen tot 12 jaar om kennis te maken met de geweldige methode van Joseph ‘Joe’ Pilates. Joe heeft enorm veel gekeken naar de natuurlijke bewegingen van kinderen en deze geïntegreerd in zijn methode. Tijdens deze lessen doen we deze oefeningen zodat kinderen leren hun natuurlijke intuïtie in bewegen te blijven gebruiken. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, we leren juist heel veel van elkaar (ook van baby’s)!

Aan deze les kan je de eerste keer kosteloos meedoen. Boek direct via de website Pilatesclub.nl en kies daarbij voor een gratis proefweek (eenmalig per persoon in te zetten).

Volwassenen en kids ouder dan 12 jaar

Begin met Pilates!

Doe mee aan de workshop op zaterdag van 11:00 tot 12:15 uur.

In deze workshop leer je de basis van Pilates. Ideaal om te volgen voordat je gaat beginnen met het volgen van Pilateslessen of voor leden die onlangs begonnen zijn. We nemen we je in deze les stap voor stap mee in de wondere wereld van de Pilates-methode. Er wordt les op beginnersniveau gegeven en uitleg over de basisprincipes van Pilates. Tijdens de les behandelen we ook vragen van de deelnemers. Om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen is er een maximum van 9 inschrijvingen.

Aan deze workshop kan je kosteloos meedoen. Boek direct de workshop via deze link en kies daarbij voor een gratis proefweek (eenmalig per persoon in te zetten).