Begin met Pilates tijdens de Nationale Sportweek 2022!

Volwassenen en kids ouder dan 12 jaar

Begin tijdens de Nationale sportweek met Pilates!

Vrijdag 16 september 19:30 – 21:00: Begin met Pilates op de mat

Zaterdag 17 september 11:00 – 12:00: Begin met Pilates op de Tower

Aan beide workshops kan je kosteloos meedoen. Boek direct de workshop(s) via deze link en kies daarbij voor een gratis proefweek (eenmalig per persoon in te zetten).

In deze workshop leer je de basis van Pilates. Ideaal om te volgen voordat je gaat beginnen met het volgen van Pilateslessen of voor leden die onlangs begonnen zijn. We nemen we je in deze les stap voor stap mee in de wondere wereld van de Pilates-methode. Er wordt les op beginnersniveau gegeven en uitleg over de basisprincipes van Pilates. Tijdens de les behandelen we ook vragen van de deelnemers. Om persoonlijke begeleiding te kunnen garanderen is er een maximum van 10 inschrijvingen bij de les op de matten en 8 inschrijvingen bij de les op de Tower.

Pilates 4 Kids! Dit is de dochter van Evelien, Rosanne. Ook altijd aanwezig bij de kids lessen.

Kids tot 12 jaar

Begin tijdens de Nationale sportweek met Pilates!

Vrijdag 23 september 15;15 – 16:00: Pilates 4 Kids

Aan deze les kan je kosteloos meedoen. Boek direct via deze link en kies daarbij voor een gratis proefweek (eenmalig per persoon in te zetten).

Pilates 4 Kids is een laagdrempelige les voor kinderen tot 12 jaar om kennis te maken met de geweldige methode van Joseph ‘Joe’ Pilates. Joe heeft enorm veel gekeken naar de natuurlijke bewegingen van kinderen en deze geïntegreerd in zijn methode. Tijdens deze lessen doen we deze oefeningen zodat kinderen leren hun natuurlijke intuïtie in bewegen te blijven gebruiken. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom, we leren juist heel veel van elkaar (ook van baby’s)!

Deze les betreft een eerste les. We inventariseren de interesse en bij voldoende aanmeldingen gaan we de les structureel op het rooster zetten. De gewenste dag en het tijdstip gaan we dan samen met jullie bepalen.